Ads Top

Докъде ни докараха тиквите и мутрите?


Мафията е безпартийна без национална, без цвят и без мирис, тя е мафия, покровителствана от своите господари на Запад, чиято цел беше да превърнат България в труп, тъй като за нея в техния Нов ред нямаше място. В България се появи мафия, която си има държава, която заграби и завлече държавната и обществена собственост, която по принцип дава силата на всяка съвременна държава.

Силата на държавата е право пропорционална на величината на държавната собственост. У нас тя беше сведена до нула, заради което и държавата е труп.

Докъде ни докараха тиквите и мутрите?
България е на последно място в ЕС по всичко. Изпреварват ни всички с все повече. България е в агония. Имунната й система е на нулево равнище. Отчаянието е пълно. България е бедна, гладна, в безпътица и без перспектива. Наложеният модел унищожи държавността. България се превръща в една несъстояла се държава, българите - в несъстояла се нация. През последните 26 години излязохме от основното русло на еволюцията, вцепенени от страх и безсилие заради шепа примитиви. Криминално-мафиотският рак пусна метастази навсякъде. Той проби и погълна държавата, унищожи обществото. В България днес няма нито една политическа или социална институция, която да не е изнасилена от управляващата мафия.

Мафиотът, охраняван от 30 себеподобни мутри, диво се озърта в необичайния за него исторически интериор - всичко това е за крадене! Заради това отново и отново се връща към властта - за да окраде и онова, което не е успял предишния път.

През тези 26 години в страната беше въведено извънредно положение и окупация на вътрешни и външни бандити.

Държавата престана да бъде партньор - корупция, примитивизъм, некомпетентност, подкупни съдилища и прокуратура, политизирани тайни служби, няколко хиляди престъпници на свобода, порочна данъчна система, разигравани под масата търгове, за да се стигне до сегашната ситуация, в която в България прилично живеят само 1 на сто, а останалите 99 на сто се лумпенизират и нямат мотивация за живот.

Съвременна България е АНТИдържава. И общото между нея и нормалната държавност е колкото между Христос и антихриста.

Но същността е по-дълбока. Преди всичко е въпросът какво се случи преди 26 години. Всеки преврат от такъв мащаб изтласква на повърхността мръсотията и тинята - луди, маниаци, авантюристи, садисти, мародери, разрушители, примитиви, игноранти. Но те са само на повърхността на тектоничния преврат, изродил се у нас в най-канцерогенната му форма на мутренската държава.

Над България постепенно се спуска мъглата на новото средновековие. България стана заложник на корупцията и на просташката организирана престъпност. Чрез пълното деиндустриализиране и пълното деобразование на нацията постепенно, но неотклонно, масите бяха дебилизирани с помощта на медиите, чалгата, тъпите развлечения.

Оглавихме всички негативни класации на ЕС: по корумпираност - първи, по сива икономика - първи, по скъпи кредити в ЕС - първи, по спад на трудовата заетост - първи, по скъпа енергия - първи. Последни по качество на здравеопазване и образование. Съдебната система беше превърната в изтривалка за предишните и сегашни престъпления.

Демонтажът на държавата и народа се води целенасочено, с използване на силови престъпни и криминални технологии.

По този начин беше демонтирана централната матрица на българския народ. От народа остана население или маса от хора, които нямат надличностно съзнание и колективна воля, които са загубили способността за логично мислене и откриване на причинно-следствените връзки.

Заради това в момента народът е болен и лишен от дееспособност. Но даже в това състояние продължават да му нанасят удари.

Гражданското разпадане е налице, както и разпадането на държавността.

Политическият икономически и обществен живот разделен на ,,ние" и ,,те". Последните са ,,бандити, мутри, крадци, далавераджии".

Ситуацията е ,,те" или ,,ние". Спиралата на взаимната омраза ще продължава да се навива, докато не се скъса. ,,Те" вече са в паника. България е срещу тях, и те - срещу нея. Истината е следната - след 26 години ,,демокрация", на българите им се повръща от всичко - мизерията, престъпната политическа класа, грабежа, мафията.

Започва взривът на социалното народно недоволство. Това е взривът срещу актуалната система.

Ставащото в момента са първите пробни балони. След тях ще дойдат следващите, но даже и първите могат да се превърнат в социална лавина.

По принцип революциите си приличат. В своето развитие преминават през три етапа - моралното делегитимиране на съществуващата власт, масовите политически протести и свалянето на стария режим.

Революциите обикновено започват внезапно. Денят и часът на нито една досега не е бил предсказан. Началото обикновено е някакъв нищожен на пръв поглед повод, който дава тласък на грандиозна социална и политическа динамика.

Всичко става бързо. Едва сме чули за неголемите безредици и центровете на големите градове са пълни с хилядни демонстрации, към които се присъединява полицията и армията. Така се раждат нациите. Дали това означава, че България е на ръба на социална революция? Според всички закони тя вече е започнала.

Това е и отговорът на въпроса ,,Какво да се прави?"

Той може да бъде поставен и иначе. ,,Ние тях, или те нас", като в двата въпроса и тяхната последователност се крие отговорът.

Заради това казваме - голямата война на България тепърва започва. Ситуацията е нова - народът срещу мафията.

Ставащото в съвременния свят, в това число и в България, е предсмъртна агония. Това е грандиозна война в мащаба на цялата планета, защото и кризата е планетарна. Двубоят е колосален, исторически, космически.

Заради това казваме, че кризата е системна и може да бъде решена само с унищожение на системата.

Това е целта. Към нея, всички средства са позволени, включително силовите. Имаме шанс поне веднъж да влезем в историята с нещо истинско.

Източник: svobodnoslovo

2 коментара:

  1. Само дето Западът няма нищо с конструираната от КГБ/ДС пост-комунистическа България. Мафията си няма държава в България. Мафията си направи държава.

    ОтговорИзтриване

Предоставено от Blogger.