Ads Top

Заблудите на пикселите, наричани хора


Новите предсказателите, наречени топ анализатори на водещи издания обикновено получават случайно подхвърлена информация, на която базират прогнозите си. Тези данни не са каквито и да е. Те са внимателно изготвени в центрове, управлявани от хора като Кисинджър и Сорос. Просто пример нищо повече. Второто важно условие е предсказанията да имат достъп до широка публика. Третото - да съдържат в себе си умно подбрана спекулативна информация. На запад я наричат пророчество или точен анализ. Когато идва от изток е определяна като хибридна атака.

Авторът от ,,Форин полиси" Пол Милър твърди, че преди четири години е предвидил руската инвазия в Украйна. И продължава: ,,Сега идва следващото ми предсказание, което на много хора ще се стори очевидно: балтийските страни са следващите. И ще бъдат едно от първите големи предизвикателства за новоизбрания президент на САЩ Доналд Тръмп."

Сега за друго. Новата мода в медиите днес е да се охулва и подиграва Доналд Тръмп. Удивително как певци, актьори и фенове на булевардни издания, със съдействието на безсмъртни журналисти, се забавляват с авторитета на новоизбрания американски президент. Тоест как така е възможно бял бизнесмен да стане президент? А Хюсеин как може? Модно е да се говори за какво ли не. Някой решава, че е фешън да се носи ,,кемтрейлс" и решава да си направи супер специално ултра ексклузивно предаване в програмирана медия. Може ли - може, разбира се. Но Тръмп президент - не може.

Обратно към предсказанието за третата световна война в неговия съкратен вариант. Провиждането от Америка направи толкова силно впечатление у нас, че публикуваха десетки издания. Междувременно други медии, включително и забранените хибридни RT, РИА, Звезда, Спутник и други имат подобни пророчества в арсенала си.

Милър твърди скандално близко до публикациите в руските сайтове: ,,Западът разшири сферата си на влияние за сметка на Москва, и Кремъл търси да си върне позиции. Именно поради това ,,украинската криза е по вина на Запада". Този цитат, изваден от контекста и поднесен така с ярък пример за хибридна чума. Истинската чума залива държавата ни, но  замазана от либерални, състрадателни маламашки. Дори ни внушават да се заразим сами с тази чумна епидемия защото ще ни направи щастливи.

Заблудите се сипят една след друга и услужливо се поднасят на малките пиксели, наричани хора.

Източник: novotopoznanie

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.