Ads Top

За какво се готви Джордж Сорос?


Вътрешен източник от Фонда на Джордж Сорос (Soros Fund Management) съобщи, че милиардерът се е избавил почти от 95% различни ценни книжа (свои борсови инвестиции и хартиени активи), главно американски, но при това с бясна скорост купува дялове в различни компании, които работят с благородни метали и са свързани с пазара на злато.

Така Сорос почти е станал собственик на канадската минна компания ,,Barrick Gold" (тя е една от водещите производители на злато в света), и ,,SPDR Gold Trust" (борсов инвестиционен фонд, който представлява тръст, чиито акции 100% са обезпечени с негово злато.)

Към днешната дата фондът притежава повече от 700 тона злато на кюлчета.

Той също така е купил още шест от най-големите компании в света, свързани със  злато Имената на тези компании не се споменават от инсайдера.

В допълнение, Сорос чрез подставени брокери купува злато на борсата за злато в Шанхай в огромни количества.

Това злато се транспортира до Швейцария, където според най-новата информация, Сорос има тайна база. Някъде в швейцарските Алпи.

Както отбелязва инсайдерът, сътрудниците на Фонда са изненадани и разтревожени от последните действия на Джордж Сорос. Изглежда, че Сорос знае нещо и се подготвя, като купува злато.

Източник: nepoznato


Няма коментари:

Предоставено от Blogger.