Ads Top

Добре дошли във времето на световната, корпоративна, фашистка диктатура!


Капитализмът умря. Добър или лош, той вече е минало. Добре дошли във времето на световната, корпоративна, фашистка диктатура! Добре дошли в Новия Световен Ред! Добре дошли в света на Оруел! Свят без граници, свят без ценности, без права, без държави и без нации. На корпорациите държави и народи не им трябват. На тях им трябват роби. От къде на къде човешкият материал ще счита, че е народ и като такъв е собственик на земята, която населява, заедно с богатствата и...?

Те принадлежат на Корпорацията. И от къде на къде възмутително ще предявява претенции за самоуправление? Управлява Негово Величество Пазарът. Но мултикултурализмът и имиграцията ще оправят нещата. Няма нации, няма държави, няма и проблеми. Европеецът, бил той германец, французин, испанец, българин или швед, си отива.

Идва новият Човек, т.е. роб Мултиетнически мелез, биоробот, без родова памет, без национална и културна идентичност, лишен от право на сънародници  и държава, съответно без всякакво схващаване за колективен интерес. И който, иска или не иска, ще се трови с ГМО-та и всякакви канцегоренни боклуци. Ако смятате, че да загине държавата не е толкова страшно, помислете за времето след това.

Източник: vestnikzora

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.