Ads Top

Народът срещу мафията


Такъв политически ,,сифилис" не е имало в Европа от 30-те години на ХХ век. И трябваше да се случи точно в България с появата и възхода на няколко селски бандити, начело с пожарникаря Б. Борисов. 

Сега отново, като хлебарките, които са устойчиви и на ядрената радиация, те пак влизат в урните, за да излязат оттам, този път с неопределената полово Цачева като ,,президент".

Индивидуалната борба с хлебарките никога не носи резултат, тъй като от вашата къща те се изнасят в съседите. Най-правилният подход са съвместните и едновременни усилия на всички. Дано тази проста житейска логика най-накрая да бъде разбрана на предстоящите избори. По-просто казано - и вие сте отговорни за лайната (без извининение), в които живеете.

Подготвено е ново поредно нагло фалшифициране на изборите. Но в тази поредна гнусотия и престъпление участват не само двама-трима главатари и селски идиоти, но и онези 50 000 дребни войничета на мафията, които им помагат във фалшифицирането, за да спасят себе си.

Нищо няма да спасите, обричате се самите. Това, което всеки от вас прави, е най-голямото престъпление срещу собствената ви страна. Вашата продажност, глупост и безумие доведе всички българи до тази кочина, в която живеете.

Именно вие сте отговорни за това. Това не е колективн, а индивидуална отговорност на всеки от вас. За това рано или късно ще плащате. Но ще плащат и вашите деца, които с такива родители ще станат продължители на тази гнусотия.

Кочината, която сътворихте, не е невинна грешка, а съзнателно престъпление. Защото би трябвало вече да сте разбрали, че от 26 години България е държава на дегенерати, управлявани от идиоти. Реално, през тези 26 години в страната беше въведено извънредно положение и окупация на вътрешни и външни бандити.

Държавата престана да бъде партньор - корупция, примитивизъм, некомпетентност, подкупни съдилища и прокуратура, политизирани тайни служби, няколко хиляди престъпници на свобода, порочна данъчна система, разигравани под масата търгове, за да се стигне до сегашната ситуация, в която в България прилично живеят само 1 на сто, а останалите 99 на сто се лумпенизират и нямат мотивация за живот.

Още в средата на 90-те години стана ясно, че това е пропаст, а не пропуск към съвремието.

Така завърши българският вариант на либералната демокрация и на нейно място избухна криминалният феодален капитализъм на бандитите, братовчеди, некадърните. Онези, които не успяха да се справят, намериха своето ,,признание" в политиката, третирана като нов бизнес.

Ако тъпотията болеше, над цяла България щеше да се носи един огромен стон, чиито децибели в района на Народното събрание и правителството щяха да са над всички допустими норми. Глупостта обаче не само боли. Тя струва. И за нея плащат не тъпаците, а всички българи.

Отново предстоят избори. И пак наоколо се разтичаха малоумници с изцъклени погледи и зациклили мозъци, като при голям пожар или бомбардировка. Панически страх, за да останат на сцената.

Отговорът на въпросите: ,,Кой е виновен?" и ,,Какво да се прави?" е прост и страшен. Отговорът е, че държавата на мафията трябва да бъде убита, колкото се може по-бързо, за да не убие нас.

Тази държава трябва да бъде смазана и унищожена без всякаква милост, тъй като това не е нормална държава, а АНТИ-държава, държава-мутант.

Първата задача на държавата е да защитава живота, интересите и собствеността на гражданите. Нищо подобно!

Задачата на държавата е да осигури на суверенната си територия върховенството на закона. Ще се намери ли поне един човек, който да твърди, че на територията на България действа конституцията? И кой, ако не тази АНТИ-държава, унищожава нашите права, гарантирани от конституцията. Кой, ако не тази АНТИ-държава, наказва невинните и защитава неприкосновеността на престъпниците и бандитите?

Задачата на държавата е да пази здравето на хората. Точно обратното - с всички средства тя ограничава възможността на хората да получават медицински услуги. Заради това сме и с най-силна демографска катастрофа в Европа.

Задача на нормалната държава е да осигури образованието на своите граждани. Резултатът е налице - децата ни стремително затъпяват, вузовете плодят и никому ненужни специалисти, науката отдавна е отписана.

Задачата на държавата е да осигури социалната защита на гражданите. Няма нужда от коментари.

Съвременна България е АНТИ-държава. И общото между нея и нормалната държавност е колкото межу Христос и антихриста.

За да оцелее, народът трябва да унищожи действащата срещу него държава и да създаде нова. Това може да стане и с най-страшната за тях дуа - поредна революция. По-просто, като ги изпратим в затвора или на бесилката.

Но същността е по-дълбока. Пред нас е само следствието, но не и причината.

Преди всичко е въпросът какво се случи преди 26 години. Всеки преврат от такъв мащаб изтласква на повърхността мръсотията и тинята - луди, маниаци, авантюристи, садисти, мародери, разрушители, примитивни, игноранти. Но те са само на повърхността на тектоничния преврат, изродил се у нас в най-концерогенната му форма на мутренската държава. Над България постепенно се спусна мъглата на новото средновековие. България стана заложник на корупцията и на просташката организирана престъпност.

Въпросът, откъде се взе този боклук, още дълго време няма да намери отговор, но несъмнено той е спецификата на така наречения ,,български преход" от социалната държава към ,,либералния капитализъм". Чрез пълното деиндустриализиране и пълното деобразование на нацията постепенно, но неотклонно, масите бяха дебилизирани с помощта на медиите, чалгата, тъпите развлечения.

Заради това в предстоящите избори лозунгът ,,всички срещу тиквата" не е достатъчен. Непосредствената задача е да се изхвърлят тези политизтърсаци. Веднага след това ще дойде и въпросът какво да се прави по-нататък. Нещата са много лоши.

Резултатите от управлението на тази шайка са плачевни. Борисов успя да натрупа нови милиарди дълг и да остави над 1 милион безработни, от които 150 000 младежи.

С всички свои действия този режим задълбочаваше кризата, която се разгърна по целия спектър - икономически, финансов, политически и социален.

Средният и малък бизнес беше унищожен. За пръв път в историята на България, доведени до пълно отчаяние и безизходица, хора се самозапалиха в пропорции  по - големи от паленето на будистите в Южен Виетнам по време на войната с американците.

Не бяха развити никакви нови или стари отрасли в икономиката.

Не беше увеличено потреблението, което в България е с най-голям спад - абсолютен и пропорционален - във всички страни-членки на ЕС. Започнатите магистрали са нискокачествени и недовършени. Държавата се превърна в най-големия длъжник, с което уби икономиката.

За сметка на това оглавихме всички негативни класации на ЕС: по корумпираност - първи, по сива икономика - първи, по скъпи кредити в ЕС - първи, по спад на трудова заетост - първи, по скъпа енергия - първи. Последи по качество на здравеопазване и образование. Съдебната система беше превърната в изтривалка за предишните и сегашни престъпления. ГЕРБ си избраха ,,президент" с груби изборни фалшификации. Сега искат да си изберат нов ,,президент", мамицата на нацията.

Дали това означава, че България е на ръба на социалната революция? Според всички закони тя вече да е започнала.

Това е и отговорът на въпроса ,,Какво да се прави?".

Той може да бъде поставен и иначе. ,,Ние тях, или те нас", като в двата въпроса и тяхната последователност се крие отговорът.

Заради това казваме - голямата война на България тепърва започва.

Източник: strogo-sekretno

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.