Ads Top

Новият световен ред чука на вратата - 11 Септември 2001 (Част 6 Край)


Роднините на жертвите срещу администрацията на Буш 
Според говорителя на близките на жертвите от 11 септември, които искат да бъде подновено разследването, наложената трактовка е фарс, а на съвестта на Буш тежат многобройните жертви в Кулите близнаци и загиналите във войната срещу Ирак. Бездействието на Северноамериканското военновъздушно космическо командване, както и цялата информация, с която днес разполагат независимите вещи лица, потвърждават хипотезата за контролирано разрушаване на кулите със съучастието на правителството. Мнение, което се споделя от поне от половината от семействата на жертвите. Лидер на движението Коалиция на семействата от 11 септември с Били Дойл, който също загубва сина си Джой в тази трагедия.

,,Трудно ми е да повярвам, че истината систематично се потулва" - посочва Дойл пред радиоводещия от Джи Си Ен Алекс Джонс. И добавя, че стоманата на Световния търговски център е укрита и не е предоставена за анализ на Националния институт за стандарти и технологии. Може би за да се укрие фактът, че именно взривни материали са причината за рухването на Кулите близнаци, а не самолетният сблъсък.

Филип Зеликов, оглавяващ разследващата комисия за събитията от 11 септември 2001г. и човек на елита
Филип Зеликов, освен че е назначен за отговорен директор на официалната комисия за събитията от 11 септември, е и ръководител на Консултативния комитет за външно разузнаване - орган, който подпомага президента Буш в контактите му с тайните служби. Като се има предвид, че значителна група от роднини на жертвите открито изразяват съмнения за конспирация, едва ли е най-подходящата в разследването. В качеството си на много доверено лице на Буш и в много близки отношения с Кондолиза Райс, е един от инициаторите на т. нар. превантивна война.

По време на семинар за външната политика, проведен на 10 септември 2002г. в университета във Вирджиния, дори заявява, че войната срещу Ирак е предприета от президента с цел да премахне режима, който представлява заплаха за Израел. Източник на информацията са журналисти от агенцията Ай Пи Ес, които са имали достъп до доклада, написан от него по повод онази много тайна среща. Не е трудно да се досетим за причината, поради която комисията, оглавена от Зеликов, не е взела под внимание всички улики и доказателства, потвърждаващи истината, а именно, че 11 септември не е нищо друго, освен операция под фалшив флаг.

Американският милиардер Джими Уолтър срещу истините на Белия дом
Джими Уолтър е американски милиардер, който отдавна финансира общественото движение за подновяване на разследванията около терористичните атентати от 11 септември. Изчислено е, че само през 2004г. е изразходвал за тази благородна цел цели 3,5 милиона долара от собственото си състояние!

Красноречивите въпросителни, поставени от група американски експерти
Повече от 230 архитекти и инженери (всеки от тях посочен с име, презиме и получена квалификация) и над 560 сътрудници (сред които студенти по инженерни специалности и частни изследователи) създават специален уебсайт за фактите от 11 септември 2001г. Защо трите срутвания, сполетели Световния търговски център, представят повече от 10 характеристики, които могат да бъдат обяснени само с контролирано разрушаване и не се забелязва нито един общ момент със спонтанните рухвания на сгради? Факт е, че информацията, събрана от екип от експерти чрез подробните показания на очевидци, разпространеният снимков материал и филмите около събитията, както и резултатите от сеизмичните проучвания, не могат да бъдат обяснени по никакъв начин с динамиката на фактите, която разпространява официалната версия.

Ето събраните и публикувани доказателства в сайта на асоциацията:

Световният търговски център
Небостъргачът с 47 етажа, който не е поразен от самолет, проявява всички характеристики на класическо контролирано разрушаване, предизвикано с експлозиви:
 1. Бързо и внезапно начало на рухването.
 2. Шумове от експлозии на приземния етаж малко преди сриването, които чуват стотици свидетели, сред които много пожарникари и журналисти.
 3. Синхронно рухване, което обхваща първо местата с по-голяма устойчивост на сградата и се случва със скоростта на свободно падане (колоните, непонятно защо, не са оказали никаква съпротива).
 4. Несинхронизирани експлозии в седемте по-горни етажи, видно във видеофилмите на телевизионните мрежи.
 5. Рухване в съвършено вертикална линия около основата на сградата.
 6. Огромен пирокластичен облак от прах наоколо.
 7. Тонове с метал, все още разтопен, който няколко дни след рухването откриват от Сдружението на разрушителите в основите на сградата. Единствената възможна причина за този факт е употребата на взривен материал, съдържащ специални възпламенителни субстанции, като например термит.
 8. Химическа следа от термит (възпламенителна субстанция, която може да надхвърли 2510 градуса), открит от професора по физика д-р Стивън Джонс, в сгуриите, във втвърдилия се разтопен метал и в пробите от прах.
 9. Бързо окисляване и вътрешното топене, отчетено в пробите, взети от стоманената конструкция, което установява Гражданска защита.
 10. Потвърждение на експертът Дани Джовенко - най-авторитетния професионалист в Европа по контролирани разрушавания.
 11. Медии, полиция и пожарникари предварително са били информирани за рухването.
 12. Броене в обратен ред (което чуват много свидетели), предшествало рухването.
Взимайки предвид всичко това, може да се добави, че рухването на въпросната сграда не проявява нито една от типичните характеристики на срутили се от пожари, или по-конкретно:
 1. Бавно начало с добре видими деформации, които обхващат носещата конструкция.
 2. Асиметрично рухване, което обхваща първо слабо устойчивите места.
 3. Наличието на много високи температури, които да разтопят стоманата до предизвикване на пълно рухване на сградата.
 4. И накрая - документираното обстоятелство, че други небостъргачи, пострадали от много по-големи пожари с много по-високи стойности на температурите, така и не са рухнали.
Кулите близнаци
И при Кулите близнаци се наблюдават всички характеристики на контролирано разрушение с употреба на експлозиви:
 1. Изключително бързо начало на рухванията.
 2. Шумове от експлозии на приемния етаж малко преди рухването са чути от стотици хора, сред които и много пожарникари.
 3. Присветкания, видени от множество свидетели.
 4. Не синхронизирани експлозии, 40 етажа под рухването на сградата, които могат да се видят на всички видео-записи.
 5. Превръщане още във въздуха в прах на 90 000 тона цимент, стоманени подпори, шкафове и повече от 1000 души - всички изпепелени.
 6. Огромни пирокластични облаци от прах, разнасящи се наоколо.
 7. Разрушителни вълни, нарастващи във вертикална посока и обхващаща всички страни на сградата.
 8. Рухването е със скоростта на свободното падане.
 9. Площта с отломки и отпадъци е повече от 400 метра в диаметър, а те са еднакво разпределени извън основата на сградите.
 10. Страничното изхвърляне на стоманени греди с тегло от 20 до 50 тона на разстояние до 150 метра, което може да се обясни само с употребата на експлозивни материали.
 11. Тотално разпадане на сградите до носещата им стоманена конструкция.
 12. Тоновете метал, който е все още разтопен и който е открит от Сдружението на разрушителите в основите на сградите няколко дни след рухването им. Единствената възможна причина за този факт може да се търси в употребата на специални експлозивни материали, какъвто например е термитът.
 13. Химически следи от термит са открити както в сгуриите на втвърдилия се разтопен метал, така и в пробите от прах, взети от професора по физика Стивън Джонс.
 14. Бързо окисляване и интергрануларно разрушение на взетите проби от стомана на носещата конструкция, което разкрива Федералната агенция за управление на извънредни ситуации.
 15. Повече от хиляда човешки тела, напълно превърнали се в прах, и до ден днешен не открити, както и 700 миниатюрни фрагменти от кости, разпръснати по покривите на съседните сгради.
И при Кулите близнаци не се наблюдава нито една от характеристиките, съпровождаща спонтанните рухвания на сгради, предизвикани от пожар.

Сензационни изявления
Тед Гъндерсън е офицер от ФБР и неговата интерпретация на фактите около датата 11 септември може да бъде определена до голяма степен като правдива и достоверна. Твърденията му, изпълнени с възмущение и гняв, не оставят място за двусмислия и съмнения: ,,Това, което извършиха спрямо нас, е невероятно. Само помислете за случките преди това. Зад много от тях стоеше ЦРУ. Терористичните действия срещу казармите на морския флот, срещу посолството в Кения, атентатът над Локърби, срещу самолета на американската авиокомпания Пан Ам 103, атентатът срещу миноносеца Ю Ес Ес Кол в Аден през октомври 2000г., атентатът в Оклахома сити и в Световния търговски център през 1993г."

От думите му става повече от ясно, че тайните служби са пряко въвлечени в терористичните акции, а също и произтичащото от това обстоятелство, че не съществува реална опасност от тероризъм.

И макар малцина да си спомнят, Световният търговски център веднъж вече е бил обект на атака с употреба на експлозивен материал през 1993г., която така и не постига желания ефект. Офанзива, както пояснява Гъндерсън, запланувана от самите американски тайни служби: ,,На информатора на тайните служби Емид А. Салем, бивш 43-годишен офицер от египетската армия, е поверена задачата да направи бомба. Салем отива във ФБР с въпроса: ,,Ще поставям фалшива бомба, нали?" А шефът му отвръща: ,,Не, ще поставим истинска бомба." Да обясняваме ли още, че ФБР е истинският виновник за атаката на Световният търговски център, а не набеденият ислямски тероризъм!

За да завърши работата, ФБР връчва на Емид Салем необходимия експлозивен материал и един милион долара за направата на бомба. Предава я на хора, които да взривят Световния търговски център. За това Тед Гъндерсън добавя: ,,За тяхно нещастие имаше само шест жертви - напълно недостатъчни, за да прокарат закона срещу тероризма." Две години по-късно, на 19 април 1995г., станахме свидетели на взривяването на федералната сграда Мура в Оклахома със 168 жертви и над 800 ранени, а година след това е одобрен Законът за сигурността, който ограничава свободите и конституционните права, гарантирани преди това на американските граждани.

Емид Салем е ключов свидетел по време на делото срещу Рамзи Юсеф, Абдул Хаким Мурад и Уали Хан Амин Шах - извършителите на атентата срещу Световния търговски център през 1993г. По-късно Салем заявява, че ФБР е било в течение на всичко, като се възползва от записите на телефонните разговори между него и агенти на Бюрото, за да докаже верността на показанията си.

Атентатът в Лондон и аналогиите с 11 септември 2001г.
По време на атентата в метрото в Лондон на 7 юли 2005г. са вдигнати във въздуха три мотриси и един автобус, като равносметката е 56 жертви. Но и в онази сутрин по аналогия с онова, което се случи на 11 септември 2001г., в Лондон е в ход антитерористично военно учение (по време на атаката срещу Световния търговски център също се провежда симулативно учение - тренировка за реакция при атаки от страна на похитени самолети), което предвижда по някаква случайност именно атентата с поставен експлозивен материал на същите спирки на метрото и в същия час, в който е извършен и истинският терористичен акт. Показанията на отлично осведомено длъжностно лице хвърлят отговорността върху правителствените секретни служби.

Става дума за изявленията, направени от Питър Паул - консултант на британските тайни служби по въпросите, обвързани с управлението на непредвидени критични обстоятелства. Ето какво заявява по време на интервю в самия ден на атентата:
,,Беше 9,30 ч. сутринта. Провеждахме тренировъчно учение при ситуация на едновременно взривяване на бомби, поставени на метространции, което тази сутрин действително се случи и то на същите спирки на метрото, набелязани от нас. Като си помисля, настръхвам."

А към това предизвикващо тревога разкритие трябва да добавим и авторитетното мнение на Дейвид Шейлър - инструктор на ръководна длъжност в МИ-5: ,,Склонни сме да вярваме, че донякъде има съвпадение. На 7 юли 2005г. имаше антитерористично симулативно учение, подобно на това, което се случи и на 11 септември 2001г. Става дума за преки атаки срещу самите обекти, на същите метростанции, в същия час, в който бе извършен прикритие за онези операции, които в действителност са режисирани от самите държави." Интервютата, взети от Тед Гъндерсън, Питър Пауъл и Дейвид Шейлър са на ваше разположение в интернет в досието Zeitgeist.

Най-голямата подигравка
11 септември не бе само поредното клане на младенците, организирано от тайните общества чрез техните политически марионетки, но и красноречиво доказателство колко е лесно да се манипулира общественото мнение чрез контролираните медии и с участието на институциите. И може би най-тревожното в случая е, че именно т. нар. свободни граждани първи повярваха в свободата и безпристрастността на словото и печата. Елитът много добре знае, че вниманието на голяма част от хората е отвлечено от фойерверките на развлекателните телевизионни програми (спортни състезания, телевизионни новели, предавания за светски клюки, конкурси с награди, модни ревюта и ред други), за да не могат да прогледнат отвъд тунела на скалъпените от държавата лъжи. Няма нищо странно в това, че Бин Ладен не фигурира дори в списъка с разследваните от ФБР за атентата от 11 септември!...

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.