Ads Top

Таен експеримент промива мозъци


Информацията става публично достояние благодарение на признанията на бивш агентн а ЦРУ
Подобна армия ,,на зомбита" според US разузнаването е била вече създадена от китайците и руснаците.

Секретна програма на Централното разузнавателно управление (ЦРУ) до ден-днешен разпалва въображението на привържениците на конспиративните теории.

Според официалната версия ,,контролът на съзнанието" е започнал на далечната дата 13 април 1953г. и е била насочена към нищо неподозиращи американски граждани.

US разузнаването подготвя подобна ,,Армия на зомбита" в отговор на параноята, че китайците и руснаците вече са сторили същото.

Американските служби са притежавали „достоверна информация“, че комунистическите им врагове отдавна са разработили и дори усъвършенствали контрола над съзнанието.

Легендата гласи, че на 13 април 1953 г. шефът на ЦРУ Алън Дълес одобрил програмата „МК-Ултра“, която била незаконна. В нея били въвлечени агенти и квалифициран персонал, които използвали американски и канадски граждани за опитни мишки. Давани са им различни психотропни наркотици (например LSD) и са използвани различни методи за промяна на психическото състояние и функцията на мозъка.

Носи се мълва, че ЦРУ дори е „оборудвало“ хотелски стаи и апартаменти с двойни огледала за наблюдение, както и със скрити камери и микрофони.

По документи, цялата операция е била прекратена през 1973 г. от тогавашният шеф на ЦРУ Ричард Хелмс, който е наредил да бъдат унищожени всички съществуващи документи.

Жертвата говори:
Оцеляла разказва за промивката на службите
Известната с ролите си от сериала Gossip Girl Дженифър Хъмфри Момсън стартира своята кариера, когато е още на 2 години и е записана във „Форд Модълс“ (откъдето са започнали и някои от най-явните жертви на „МК Ултра“ като Парис Хилтън, Амбър Роуз и много други).

Певицата е възпитана в католическо семейство и е посещавала католическо основно училище. Повечето от децата, програмирани по „МК Ултра“, биват изпращани в католически училища, за да бъде по-лесна тяхната индоктринация. (информацията е на anonymous bulgaria).

Открити са расите „рептили“ и „сиви“

Експерименти с хора в американски щат
Американският щат Ню Мексико е известен освен с това, че е абсолютно неизвестен за широката публика, и с факта, че там е разположена секретна база на американското правителство. Според мълвата там се осъществяват контакти и комуникация с извънземни раси. Любителите на извънземните теории твърдят, че това е най-голямата база за извънземните раси „рептили“ и „сиви“ на Земята.

„Източници“ от американското правителство твърдят, че се поддържат тесни връзки с извънземните представители.

Снимки, направени тайно от пазач в базата на име Робърт Костело, са единствените документи, които са излезли на бял свят. Той прибира отпечатани копия на снимките и документация, свързана със т.нар. извънземни индивиди.

Източник: труд

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.