Ads Top

Какво кроят Хълари Клинтън и Лорънс Рокфелер


Снимка на Хилари Клинтън разбуни духовете. Бившата първа дама на САЩ е заснета с член на една от най-могъщите фамилии в света - Рокфелер.

Дали считаните за лидери на илюминатите предприемачи, стоят зад президентската й кампания? Това не е ясно. Но кадрите предизвикаха всевъзможни спекулации в общественото пространство.

На снимката по-долу са Хилари Клинтън и Лорънс Рокфелер, четвъртото дете на Джон Д. Рокфелер — младши от известното семейство Рокфелер — семейство, което стотици години играе голяма роля в създаването на глобалното световно правителство и глобалната икономика чрез Тристранната комисия, ООН и други организации и фирми.

Хилъри и Лорънс са част от 1% супер богати хора, които управляват почти с всички световни ресурси и сега заедно с други водят света към нов световен ред. Снимката е направена в дома на Рокфелер. Това, с което фотографията стана популярна е книгата, която Хилъри държи в ръката си, и която предизвика редица съмнения и теории сред виделите я.

Става дума за книгата със заглавие „Сами ли сме?“ От Пол Дейвис, известен американски физик, който изследва, дали сме сами във Вселената и дали съществуват извънземни. Това е интересно, защото е известно, че Бил Клинтън и Хилари Клинтън подкрепят инициативата на Рокфелер да се принуди американското правителство да признае съществуването на извънземните.

Наскоро станахме свидетели на появата на град в облаците, който се появи над Фошан в Китай. И разбира се, тези снимки не са случайни. Въпросът е, дали сме свидетели на реализацията на проекта Blue Beam и създаването на нов световен ред? За новия световен ред сме сигурни, но дали ще се манипулира обществеността за съществуването на извънземните, остава да се види.

Дали тази снимка е част от този проект може да гадае, но факт е, че хората днес лесно могат да бъдат манипулирани. Особено от световните лидери.

Източник: razkritia

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.