Ads Top

Кой се страхува от Новия Световен Ред?


След като светът действително ще бъде контролиран в такава степен и щом илюминатите са толкова близо до целта си, тогава какъв е смисълът на живота, защо да ходим на работа, защо да имаме деца - нали всичко върви надолу... (Но преди всичко: нещата трябва да се влошат още, за да може хората, най-вече водещите държави, да се събутят.)

Нека кажем направо: ,,Новият световен ред" ще стане реалност. Но без паника! Той няма да продължи дълго (както ще стане и с еврото). Защо?

От една страна, сегашните световни владетели са убедени, че ще постигнат целта си, но ние също можем да сме сигурни, че те умат жестоки противоречия помежду си.

Това се подкрепя и от едно обръщение на Михаил Горбавоч, който през март 1999г., в началото на въздушната война на НАТО срещу Сърбия, каза: ,,Западът мами Русия. Ние бяхме единни за Новия световен ред. Обединените щати - през Европа, Атлантическия океан до Урал, трябваше да са под управлението на Русия. Русия няма да забрави тази измяна."

Излиза, че тези хубавици се мамят взаимно...
От друга страна, те не само са арогантни и деспотични, но и високомерни. Щом един Джеймс Варбург заявява: ,,Ние ще постигнем световно правителство, искате или не - с подчинение или съгласие", това доказва, че илюминираните ни приятели изобщо не допускат, че нещо може да се обърка. Но какво показва опита? Високомерието води до прова...!

Ще споделя това, което те подценяват:
Кои са особеностите на Новия световен ред?

  • безкасовите плащания,
  • пръстови отпечатъци и сканиране на ретината,
  • заместването на трафика на писма с електронна поща (e-mail и SMS),
  • абсолютен надзор с камери и по-късно с лазерни татуировки или имплантиран подкожен чип и 
  • откриване на всеки отделен човек чрез сателити...
Досещате ли се накъде бия?
За да бъде въведен ,,Новият световен ред", са необходими две неща: компютри в комбинация с Интернет и сателиги. А от какво има нужда апаратурата, за да работи?

Правило - от електричество!
Какво ще стане, ако хакер успее да вкара вирус, който унищожи шпионското гнездо отвътре? Допуснете, че може да става дума за някой, който е програмирал и създал системата на илюминатите и познава слабите й места или съзнателно е оставил такива?

Какво ще стане, ако съществува електромагнитно оръжие, което да парализира доставката на електричество или се окаже толкова мощно, че извади от строя радиоприемниците в сателитите, и комуникацията стане невъзможна - завинаги?

Електронен блиц, който унищожава всякакъв софтуер?
Какво би станало в случай на урагани със скорост над 400 км/ч? Не би останал нито един електрически стълб! Ясновидците са описали астероидни удари, които по-рано по естествен начин са помитали сателитите...

Сегашното човечество е стигнало до зенита на развитието си - до точката, която се смята за решаваща. Повечето хора са забравили, че някога са били свободни и са им отнели свободата. Ето защо възмогването на илюминатите е допуснато от висшите сили: те искат да насочат вниманието ни към това, че сме божествени същества, които поемат отговорността за действията, мислите и чувствата си. Илюминатите (както и самите ние) са част от една голяма игра и те ще подадат оставка, когато изпълнят задачата си за ,,възпитателен процес" на човечеството.

Естествено не доброволно...
Затова не трябва да се страхуваме или да се борим с тях и с техните цели. Техният Нов световен ред е колос, стъпил на глинени крака. Ако променливият ток спре, никакъв компютър няма да работи, няма да има никакви сделки на Уолстрийт, никакви връзки със сателитите, никакъв надзор, никакви изправни ядрени бойни глави и т.н.

Дали електроосигуряването на съоръженията им ще бъде прекъснато от хакер, електромагнитно оръжие от надарени с телекинеза деца или от нарастващата радиация на Слънцето, е чиста подробност.

При всички случаи бъдете сигурни, че Новият световен ред няма да продължи дълго... 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.