Ads Top

Майнд Контрол - Високо технологичното робство

Mind Control - New World Order


Високо технологичното робство е живо и съществува върху планетата Земя. От времето на Втората световна война, когато правителството на САЩ спонсорира този проект, редица високо обучени нацисти се установяват в САЩ, в резултат на което технологията на ,,майнд контрол" - програмирането значително напредва. ,,Германците по време на нацисткото правителство започват сериозни научни изследвания в полето на ,,майнд контрол вследствие на травми" - пишат Фриц Шпрингмайер и Сиско Уилтър в тяхната книга ,,Формулата на илюминатите", която е използвана за създаване на неоткриваем тотален ,,майнд контролиран роб".

Под покровителството на ,,Кайзер Вилхелм Медицински Институт" в Берлин, ,,Ангелът на смъртта" - Йозеф Менгеле, ръководи изследванията в полето на ,,майнд контрол" върху хиляди близнаци, както и хиляди други безпомощни жертви.

Един от приблизително 900-те военни научни изследователи, които тайно биват инфилтрирани в САЩ е бил именно този ,,Ангел", където той продължава своите зловещи изследвания в черното изкуство на ,,майнд контрол". Тази работа върху манипулацията на поведението бива в последствие включена... в проектите ,,Синя птица" и ,,Артишок", които през 1953г. се трансформират в известния ,,MK-ULTRA".

Напоследък ЦРУ твърди, че тези програми били прекъснати, но нямало абсолютна сигурност за това по въпроса на ,,търсенето на Манджурски Кандидат".

В действителност капитан Джон Маккарти от Американските специални сили, който участва в наказателните отряди, провеждащи акции над Сайгон по време на Виетнамската война, заявява на своя приятел Майк Рупърт, че ,,MK-ULTRA" е в действителност акроним, употребяван от ЦРУ за официално наименование на ,,произвеждане на убийци, изпълняващи незабавно смъртоносни поръчения". Така официалната мания на ЦРУ да произвеждат с помощта на  ,,MK-ULTRA" убийци, довежда до създаването на повече от 149 програми в изследователско поле, като се почне от биологията, фармакологията, психологията и се стигне до лазерната физика и т. нар. извънземни обекти. За по-голяма точност може да се добави, че настоящите изследвания оказват продължителна употреба на т. нар. базиран върху травми програмиращ метод техника, водещ до същата цел - създаването на убиец. Това включва освобождаваща индукция на ,,MPD Multiple Personality Disorder" (..Множествена личностна шизофрения"), включваща най-различни субекти, включително и гвинейски прасета. ,,MPD" или множествената личностна шизофрения е класифицирана от Американската психиатрична асоциация като дисоциативен безпорядък в самоидентичността. 

В библията на психиатрите ,,Диагностичен и статистически наръчник" това се характеризира по следния начин:

  • наличие на две или повече различни личностни състояние;
  • присъствие на поне две идентични персонални състояние, взимащи контрол върху човешкото поведение;
  • неспособност да се достигне до онази основна личностна информация, необходима за преустановяване на пълната самозабрава;
  • безпокойството не се явява резултат на директен психологически ефект, причинен от някакво генерално медицинско условие.
Няма значение какво име бихме поставили на този проблем, но в общи линии създаването на условия за съзнателно вмешателство представлява жестокост от такъв ранг, характеризираща ,,майнд контрол на базара травми", че в същност това е вид таен холокост на 20-ти век.

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.