Ads Top

Руски политик: След 5 години ЕС ще се разпадне, след него и НАТО

Руският политик Владимир Жириновски смята, че британците са извършили голям подвиг, гласувайки страната им да излезе от състава на Европейския съюз и смята да изпрати поздравителна телеграма на министър-председателя Дейвид Камерън.

„Смятаме да изпратим поздравителна телеграма на Камерън: „Скъпи Камерън, приятелю наш, радостни сме, че Великобритания направи правилен избор, въпреки вашата ориентация, вие трябва да подадете оставка незабавно”, каза Жириновски.

Той отбеляза, че Великобритания „е извършила голям подвиг”. По думите му британците най-накрая са направили правилния избор.
„Провинциалната, работещата Великобритания каза „не” на съюза, създаден от финансовата мафия, глобалистите и всички останали”, отбеляза той.

Според него след излизането на Острова ще се разпадне не само Европейският съюз, но и НАТО. „Двама пет години: след пет години ще забравите думите „Евсросъюз” и „евро”. Разпадането на ЕС е закономерно, НАТО ще рухне, и Шенген няма да го има”, каза още политикът.
 
Жириновски смята, че своята независимост ще декларират Франция, Германия, Италия и други големи държави. По думите му това било напълно закономерен процес.

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.