Ads Top

Контрол на съзнанието - Част 3


Лъчите от екрана са вредни - особено за децата 

Нискочестотните електромагнитни полета от телевизионните апарати и екрани водят до нарушения на съня, хронична умора, стрес, агресивност, раздразнителност, депресии, отслабване на паметта и концентрацията у хората в зряла възраст.

Научни изследвания доказват, че последиците могат да се изразяват в хормонални смущения и нередовен цикъл при жените, в повишен риск от проблемни раждания и аномалии при новородените. Тези нарушения често са факт, ако човек седи пред компютъра повече от четири часа дневно.

Нискочестотните ELF-вълни не могат да бъдат спрени нито чрез филтри, нито с помощта на стени, бетон, оловни плочи или чрез човешкото тяло - те пронизват всичко!

Всеобщото омаловажаване на фактите от страна на властите се основава на това, че резултатите са само от измервания, които се извършват с уреди. Доказан научен факт е обаче, че биологичните системи са до един милиард пъти по-чувствителни и от най-чувствителните и съвършени измервателни уреди. С други думи: живата клетка реагира на енергии, които са милиард пъти по-слаби от способността за удостоверяването им с технически помощни средства. Смята се, че чувствителността на клетката е една милиардна част вата на квадратен сантиметър (10-15 W/cm2), докато най-добрите измервателни системи могат да измерват само около една милионна част на квадратен сантиметър (10-6 W/cm2).

От това следва, че с технически измервателни методи не могат да се дадат релевантни показания за биологичното въздействие на електромагнитните полета. Наложително е обаче да се проведат убедителни изследвания на живи същества.

В тази област през последните десетилетия са извършени различни медицински изследвания, благодарение на които излизат на бял свят ужасяващи резултати. През 1989г. Световната здравна организация публикува проведено през 1984г. от шведските професори Йонсон и Аронсон научно проучване, което показва, че диаграмата на отделянето на адреналин след четири часа пред екрана се обръща. Тялото ударно започва да отделя адреналин и през следващите дванайсет часа е наситено с този отровен за него хормон на стреса.

Лъчите от екрана водят до отслабване на енергийното поле на тялото ни. След около четири часа то намалява с една четвърт, след осем часа 90% от него е срината.

Въздействието върху виталното ни енергийно поле се възприема от тялото като животозастрашаваща атака. За да се защити, то отделя адреналин. Хормонът на стреса наистина може за кратко време да мобилизира физическите сили, но е вреден за организма, ако остане твърде дълго в кръвта. Високото ниво на адреналин вследствие на вредните лъчи може да спадне едва когато естественото ни енергийно поле се е възстановило напълно. При срив от 90% са необходими цели осемнайсет часа за възстановяване (6 часа при 25% спад).

Именно в това се състои проблемът: хората, които на работното си място работят пред компютър, никога не разполагат с осемнайсет часа между края на работното време и началото на следващия работен ден. В резултат болезнено високото ниво на адреналин не може да се нормализира до края на седмицата, защото това е възможно само ако биоелектрическото поле на човека отново е заредено напълно. След осемчасов работен ден пред или покрай екраните на компютрите това се случва чак на следващия ден по време, когато енергийното поле отново е подложено на стрес.

Процесът се повтаря постоянно, подобно на отрицателна спирала, която е изразена особено силно при хора, които работят в големи офиси. Децата реагират изключително чувствително на импулсните електромагнитни полета. Само при петдесет минути дневно пред екрана бодростта в училище чувствително се понижава. Последиците се изразяват в отслабване на паметта, нарушения на концентрацията и способността за четене. Рязко се покачват чувството за безпокойство, агресивността и безсънието.

Професор Марсел Руфо то болницата ,,Св. Маргарита" в Марсилия още през 1990г. доказва вредното влияние на импулсните вълни върху децата: в продължение на шест месеца той наблюдава 289 деца на възраст между три и дванайсет години. Тези, които прекарвали пред екрана повече от петдесет минути на ден, имали три пъти по-лоши оценки в училище; концентрацията и запаметяването намалели дори до фактор 5. От друга страна агресивността и неспокойното поведение се увеличили три пъти. Тези резултати са потвърдени през 1992г. от ортопедагога Жан Бурк от Квебекската академия в проведени от него научни изследвания.
Модерен начин за водене на война - обработка с ELF-вълни и микровълни

През последните десетилетия на миналия век изследователската дейност, свързана с воденето на психологическа война, бележи неудържим възход, който в голяма степен остава скрит за широката общественост. Обичайните, традиционни методи за водене на война с цел подчиняване и поробване на народностни групи, страни и цели нации минават на трето или четвърто място.

Много по-лесни, бързи и ефективни са мизерията, природните катастрофи (напр. наводнения), формите на икономическа война и биологичните оръжия. Така например икономическото ембарго срещу Ирак след войната в Залива струва повече от милион жертви. В много други страни по света действа схема, която е невидима и неизвестна за широката общественост: опозиционните сили получават финансова подкрепа, за да организират безредици и революции, да водят граждански войни и да свалят правителства. Щом като правителството вече е свалено и страната е доведена до катастрофа, световните задкулисни играчи отпускат огромни финансови помощи за възстановяване и така си осигуряват легални възможности за налагане на собствените си политически интереси - ето това са ,,модерните" невидими войни в съвременния свят.

През последните години в различни тайни операции и военни действия все по-целенасочено се прилагат електромагнитните вълни за физическо и психическо въздействие върху здравето на хората.

Наред с експериментите за създаване на нови фантастични летателни апарати в Зона 51 се провеждат опити за контрол на ума; работи се и по създаването на оръжия за третото хилядолетие. Това са системи, при които няма летален изход, но манипулират човешкото съзнание и постигат бавна победа. По принцип става дума за операции, които се осъществяват във връзка с Филаделфийския експеримент както и по проекта ,,Монтоук".

Предварително ще спомена само два интересни примера от войната в Залива.
Няма две мнение по въпроса, че в тази война САЩ не използват своята най-модерна оръжейна технология, защото нямат насреща си равностоен противник. За сметка на това обаче ,,лесният противник" винаги предлага възможност за изпробването на нови военни технологии, например психооръжия.

Малък отряд се е укрепил в недостъпни бункери и американците се опитват да принудят иракчаните да се предадат. Ситуацията е изключително сложна. Внезапно в небето се появява хеликоптер с необичайни съоръжения и прелита над бункера. След това вратите се отварят и войниците излизат от укреплението с вдигнати ръце и доволни, почти сияещи физиономии. Какво се е случило?

Малко преди изхода от операцията журналист от Би Би Си се обръща към бригаден генерал Нийл с въпроса, какво смята да предприеме американската страна за решаването на случая. Нийл започва да отговаря: ,,Ще приложим психологическите...", обаче внезапно прекъсва изречението с привидно закашляне, извинява се за неразположението и започва отначало: ,,Ще използваме хеликоптер с високоговорители и ще ги (иракчаните) склоним чрез разговор да напуснат бункера." Първоначалната формулировка, която Нийл иска да използва, очевидно има съвсем друго значение, свързано със система за психологическо оръжие.

Преди няколко десетилетия започват инфразвуковите изследвания. По това време вече е известно, че честота на звука от три до дванайсет херца действа активно на човешкия мозък и предизвиква различни състояния на съзнанието като например дълбок сън. В тези честотни граници звукът не се чува и човешкият мозък (ухото) не го регистрира.

В брой 97 от декември 1993г. на ,,Magazin 2000plus" има интересна статия, в която се посочва:

,,Нови психотронни оръжия - Спомняте ли си кадрите от войната в Залива, когато хиляди иракски войници с вдигнати ръце се надигаха от окопите и се предаваха дори на журналистите, смятайки ги за войници, и въпреки белите знамена ставаха желана цел за оръжията на американската артилерия? Сега все повече военни експерти са убедени, че тази внезапна и необичайна капитулация не е била предизвикана от лошото снабдяване на Саддамовите войски, а е в резултат на американски ,,оръжия за психотронен контрол на ума". Някои от тези ,,хай-тек съпероръжия" използват въздействието на радиовълните върху човешкия мозък. Както съобщава в 93-ия си януарски брой специализираното списание ,,Aviation Week and Space Technology", сега Министерството на отбраната на Съединените щати оборудва ракетните с прибори, в състояние да произвеждат електромагнитни импулси, за да ,,парализират" врага, без да се налага използването на атомни, биологични или химически компоненти. Този вид оръжие на първо място има за цел да изключи електронните системи на врага. Други уреди създават ултразвук, екстремни нискочестотни звукови вълни, които предизвикват гадене и повръщане и силно нарушават чувството за ориентация на засегнатите лица. Тези оръжия имат обхват на действие най-малко 2500 километра..."

Така наречените психооръжия се използват вече от десетилетия. на 16 юли 1981г. например Ен Би си съобщава, че Северозападът на САЩ от няколко години е облъчван с ELF-вълни. Този вид вълни е открит от гениалния физик Никола Тесла в началото на миналия век. Днес се смята, че никой изследовател, съвременник на Тесла, не е бил на неговото научно ниво. Той започва дейността си със създаването на енергийно поле и неговото приложение, което днес най-общо се нарича етер.Тесла използва енергийното поле на етера за различни форми на комуникация и предаване на енергия. В съвременният свят тази технология се нарича конверсия на гравитационната енергия, или на тахионната енергия.

В доклад, който изнася през 1891г. в Ню Йорк пред Американския институт на електроинженерите Тесла заявява следното:

,,Няма да минат много поколения и нашите машини ще се задвижват от енергия, съществуваща в една точка от Вселената. Тази идея не е нова, откриваме я във великолепните митове за Антей, който черпи енергия от Земята; откриваме я и в тънките разсъждения на един от нейните блестящи математици... Навсякъде във Вселената има енергия. Тази енергия статична ли е, или кинетична? Ако е статична, надеждите ни ще са напразни. Ако е кинетична - а ние знае, че това несъмнено е така - то е само въпрос на време човечеството успешно да свърже своята енергийна техника към зъбчатия механизъм на природата."

Представете си само, енергийни източници като въглища, петрол, водна енергия и електрически далекопроводи изведнъж да станат излишни. Ако корабите, автомобилите, самолетите, заводите и жилищата също можеха да черпят енергия от енергийното поле на етера, при това безплатно. Колко и райски красива да е подобна идея, тя изглежда ужасна по отношение на промишлеността и икономиката.

В края на 1898г., в лабораторията си в Колоардо Спрингс, изградена с финансовата подкрепа на Дж. П. Морган, Тесла е много близо до техническото осъществяване на проекта си за добив на енергия от етера. Морган, който е в течение на развоя и нивото на експериментите, нарежда прекратяване на работата. Изследователският център на Тесла в Колорадо Спрингс е унищожен. 

Най-важното откритие...
Най-значимо е неговото открие за стоящите вълни и екстремно ниските честоти, които се наричат още Ефекта на Тесла. Експериментите му полагат основата на всички съвременни изследвания в областта на комуникацията с нискочестотни вълни в крайния спектър. Ако тахионно поле се изложи на ELF-вълните и се насочи към даден човек, в мозъка се прекъсват електрически функции, които водят до тежки увреждания в будното съзнание. Вследствие ограничаването на умствената дейност се стига до сериозно нарушаване на неврологичните и физиологични функции и човек може лесно да бъде манипулиран.

Между 1949 и 1969г. са проведени повече от двеста опита с биологично оръжие, около осемдесет от тях с микроби. Според доклади на ЦРУ с микроби и бактерии са бомбардирани и градове. Така например през 1950г. кораб на американските военноморски сили, с който се изпробват биологичните оръжия, в продължение на шест дни разпръсква в небето над Сан Франциско бактерии, известни като ,,Serratia".

Днес се знае, че бактериите, ,Serratia" предизвикват форма на възпаление на белите дробове, която може да протече смъртоносно. Но американците са бомбардирани не ,,само" с бактерии. На 16 юли 1981г. Ен Би Си разкрива, че от няколко години Съветският съюз облъчва американския Северозапад с нискочестотни вълни.

Колкото и налудничаво да звучи, микровълнови оръжия могат да се произвеждат сравнително лесно. Например който малко е запознат с радиотехниката, може да преустрои микровълнова печка в лъчево оръжие, което пронизва стените. Клаус Мюнтер от физико-техническата служба в Брауншвайт потвърждава пред ,,Велт ам Зонтаг", че това е възможно. Същото твърди и професор Петер Паули от Университета на Бундесвета в Мюнхен.

Тук не си поставяме за цел да влизаме в подробности. Ясно е обаче, че човек е в състояние с помощта на сравнително лесна за производство техника да преследва подвижни цели, да ги атакува с импулсни електромагнитни вълни и да унищожава електрониката или (незабележимо) да въздейства на хора, което от своя страна води до здравословни проблеми.

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.