Ads Top

Интервю с Пламен Григоров: Секретните подземни бази в България все още са действащи


Пламен Григоров е автор на стотици публикации и десетки книги, между които ,,Ал Кайда" и ислямският тероризъм", ,,Червените барети - тайните на Враня", ,,Българските спецсили", ,,Свръхчовекът от подземния свят" и много други.

- Последната ви книга е посветена на потресаващи неща, които шокират - темата да подземните градове. Има ли нещо, което да разкриете извън книгата?
- Около подземните градове основната информация получих от едно момче. Той се представяше като Андрей Стеохард, от немски произход - баща му германец, майка му - рускиня. Андрей е взет от 6-годишна възраст на обучение в някаква подземна академия. Беше 1994г В общи линии, Андрей беше много интересно момче. За мое голямо съжаление, след лятото на 1997г. той изчезна. Има някои неща, които не съм описал за свръх академията на КГБ. Андрей е живял и е бил обучаван близо 16 години в тази подземна академия.

- Какво представляват тези подземни ,,академии" в Русия?
- Това са огромни градове, със свои летища, гари, овощни и зеленчукови градини, секретни лаборатории, заводи и т.н.

- Това наистина е научна фантастика и не виждам какви аргументи бихте противопоставили на опонентите си?
- Най-големият опонент беше брат ми, който е десет години по-голям от мен, и беше директор на завода за велпапе в гр. Стражица. Запознах го с Андрей и той погледна доста саркастично и ехидно на нещата. Хайде, бе глупости на търкалета, беше реакцията му. Но минаха няколко години, телефонът ми звъни - брат ми.

Питам го: ,,Откъде звъниш?". Той ми каза: ,,Откъде да знам?! Обаждам ти се от някакъв град в Украйна..". Викам: ,,Сериозно? И какво правиш там?". Той малко объркано почна да ми обяснява, че били там на специализация и в момента разглеждали един огромен завод за велпапе, за хартия. Не знам как, но успя да ми каже, че се намира в някакъв необятен подземен град. Самолетът им кацнал отдолу, под земята, на подземно летище. Вика: ,,Захранването на всички тия огромни съоръжения тук е с ядрени батерии".

- Завод за велпапе... Звучи малко неубедително. Говорите за огромен подземен град с огромни съоръжения, захранвани с ядрени батерии, ,,райски подземни градини", летища и гари, и... завод за велпапе?! Какво се прави всъщност в тези подземни градове? Публичната мълва е, че там се разработват предимно психотронни оръжия, както и супер кадри с помощта на психотронни методи?
- Нещата са много по-дълбоки. Сигурно сте чували за вуду магията, за вуду теориите. Човечеството има знание, които нарича езотерика, да речем. Някои смятат, че в основата си тези знания идват от атлантите, древната цивилизация на Атлантида и т.н. Но тези познания са още по-древни и според тях дълбоко в земята ни има друг, подземен свят. Там са т.нар. Учители, т.е. огънят на живота. Оттам тръгва връзката в изграждането на подземни градове в СССР за евентуална превенция при бъдеща ракетно-ядрена война. Затова са направени тези градове - за да може вътре да се укрие елитът. 

Защото те са защитени за дълги години - там може да се живее, без да попадне и частица радиоактивен прах, радио лъчение и каквото и да било. Те могат за миг да бъдат абсолютно херметизирани, а вътре са вкарани различни биологични видове - нещо като Ноеви ковчези. И това не е само в Русия! Такива подземни градове в подобни мащаби има и в САЩ, в Китай...

- И до второто Христово или каквото и да е пришествие какво се прави в тези подземни градове по-конкретно?
- Много секретни производства. Има институти, лаборатории и т.н., за да не може това да се види от Космоса. Андрей между другото ми разказа, че една от целите в тези подземни градове е създаването на вундеркинди, т.е. на свръхчовеци с огромни умствени способности. Всъщност целта е да се създаде една подземна академия на бъдещето за едни вундеркинди, които да открият неоткритите още ядрена формула 1 и формула 2. Така е поне според Андрей.

- Тоест, какво по-точно?
- Как да го нарека... Това не е наука, а система за проучване, която е основана на антропологията на човека. Там се работи не с двоичната система, минава се от 16-тична нагоре. Сложно е за обяснение, но примерно, този свръхчовек, агент на КГБ, продукт на подземната академия, идвайки при теб на разговор, той може да те кодира. След това на основата на тази кодировка и според задачите му, той може да предизвика според указанията у теб инсулт, инфаркт.

В други случаи може да пренастрои дори самия теб, да станеш друг човек и да извършиш било убийство, било друго. След това свръхчовекът на КГБ и ,,неговият човек" отново се препрограмират, изтриват се всякакви спомени и не помнят къде са били и какво са извършили. Може да ви звучи като фантастика, но например доказано е, че Ли Харви Осуалд, убиецът на Кенеди, е препрограмиран в контекста, за който говори, три пъти.

- А в Българските подземни градове - какво се върши там?
- В България подземните съоръжения основно са свързани с т. нар. подземни командни пунктове - резервни командни пунктове под земята, свързани с армията, но вече не само с нея. Все още тези неща са под голяма тайна и аз няма как да кажа всичко, което знам, защото се страхувам да не настъпя опашката на гущера.

- Имате предложения за този страх, предполагам?
- Разбира се, че имам опасения. В тези засекретени военни обекти биха могли да се съхранят, освен архиви, ядрени бойни глави, химически оръжия, и ред други супер секретни неща. Неслучайно бившият ни външен министър Соломон Паси се озова пред входа на един от тези подземни обекти в района на село Лосидрен. Явно му е поставена задачата да разкрие какво се крие в Лесидрен...

- От кой му е поставена задачата?
- От ЦРУ, предполагам. Бил се натъкнал случайно на този обект!? Хайде де! Подпитах насам-натам, но се оказа, че е опасно да питаш по тази тема.

- Остават предположенията...
- Предположения за какво? Аз знам, че тези подземни съоръжения са направени много добре и много добре са прикрити. Примерно, дадена функционираща ловна хижа приема наши и чужди любители на ловния спорт. Обслужват ги няколко души персонал, но никой от гостите не знае, че мазетата на хижата се разклоняват в тунел, този тунел влиза в някакви други разклонения и т.н.

- И къде се влиза от подземията на хижите с двойно предназначение? Кои са те?
- Вече ви казах, че не смея да говоря конкретно, защото ще увисна на кука, но мога да твърдя, че подземни съоръжения у нас има много.

- Къде, все пак?
- Мога само да ви кажа, че много от тях са свързани с бойната готовност на армията ни в екстремални условия. Да се върна на случая с „разходката” на Соломон Паси до входа на обекта в Лесидрен, или каквото и да е там. За мен е абсолютно необяснима версията, че той просто се е разхождал там. Паси просто е изпълнявал задачите, поставени му от ЦРУ. След това направи допитване до Министерството на отбраната какъв е този обект. Това пък от своя страна води до извода, че той наистина е имал поставена задача...

- Добре де, преди години тези подземни съоръжения са правени явно от руснаците, не от американците или марсианците..
- Така е, но с днешна дата и едните, и другите се стремят да разберат какво има там?

- Значи ние крием военни тайни и от руснаци, но и от американци?
- Точно така, както прави всяка страна, независимо дали е член на НАТО или не. Да не би американците да ни свикват на спявка, да не би те да ни обясняват секретните си военни тайни в САЩ или в базите си по света!?

Във всички случаи сме запазили и от руснаци, и от американци някои от военните си тайни в буквалния смисъл.

Другото, за съжаление, тъне в пълна мъгла. Доколкото знам, много от нашите подземни бази са действащи. Останалите също се поддържат в перфектно състояние. Оказва се обаче, че проказата на Прехода вече е проникнала и там. Поне има такива индикации. Знам за поне един случай, в който мастит бизнесмен е пожелал да закупи такава подземна база. Знам също, че в случая той не е успял. Но знам също, че такива мераци вече има от много частни групировки.

- И за какво са им?
- Вижте, когато навремето попитах един свой посветен познат за какво са им на частните групировки подземните бази на България, знаете ли какво ми отговори той!? „Ами аз навремето ги питах с какво се занимават, а те ми казаха с всичко. Това означава някакъв едва стърчащ легален бизнес на повърхността, плюс огромен ъндърграунд бизнес с наркотици и оръжие. С това се занимават всички крупни бизнесмени и групировки.

Проблемът им е къде да складират „стоката”. Оказа се, че в България вече има много скривалища, където и пиле не може да прехвръкне. Ако някой не е успял, друг сигурно вече е успял. Това обяснява някои много странни факти, свързани с МНО....

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.