Ads Top

Разделянето на България, северната и част ще бъде вкарана в руската (православна) зона Евразия (а Родопите в Османската зона)

Как ще продължи да се развива световната политика и каква ще бъде съдбата на България?
Карта на планираното от тайните йезуитски и масонски общества разпадане на ЕС (2016, 2017) на две от десетте зони на новия световен ред, начело с папството - антихирста, звяра от морето (Откровение 13.1-10), и на планираното разделяне на териториите на Европа, Близкия Изток и част от Северна Африка между зоните.

   България ще бъде вкарана в ,,Зоната Евразия" - Православна в която ще влизат следните страни: Русия, Казахстан, Беларус, Източна и Южна Украйна, Молдова, Източна Румъния, Северна и Централна България, Гърция, Кипър, Сърбия, Северна Македония, Грузия, Армения, Латвия, Естония, Северен Узбекистан, Северен Киргизстан.

   Другата зона в която ще бъде вкарана Родопската област е Османската мюсюлманската зона - сунитска - Близък Изток, Средна Азия със страни и територии.

   Турция, Северен Ирак, Северна Сирия, Западен Кюрдистан, Южна България (Родопи), Южна Македония, Албания, Южна Босна и Херцеговина, Южен Узбекистан, Северен Туркменистан, Йордания, Палестина, Ливан.
   Как може да стане това разделяне, което никой не вярва, че ще стане?
Карта на разделянето на България, между Евразийския съюз (руска, православна зона, в червено) и Османската зона (турска, сунитска, мюсюлманска, в зелено)

   Първи сценарий:
   Войната в Украйна, както и ,,санкциите" на ЕС срещу Русия и ответните такива, всъщност се правят съгласувано от ЕС, САЩ и Русия с цел ускоряване на създаването на ,,новия световен ред" начело с последния папа - антихриста. При тези ,,санкции" Русия ще имитира, че не се е разбрала за цената на нейния природен газ с Украйна, а и ,,най-вече" като ответна мярка на т.н. санкции ще спре доставките на газ за Източна Европа и за България

   Другите страни ще се справят по някакъв начин с липсата на газ, но положението на България ще бъде най-тежко поради липсата на резерви. Това ще доведе до режим на тока и до недостиг на горива, което ще предизвика повишение на цената на газта за автомобилите, а оттам ще скочат цените на всички горива. Увеличат ли се цените на горивата те ще повлекат след себе си увеличението на цените на всички стоки. Всичко това ще става на фона на взаимните обвинения на политиците в корупция и защита на чужди интереси. ,,Десните" ще обвиняват ,,левите" в пристрастия и обвързване с Русия и Путин и ще посочват, като причина за кризата енергийната ни зависимост от Русия, и обратно т,н, ,,леви" ще обвиняват т.н. ,,десни" в слугуване на ЕС, САЩ, НАТО и Обама и че санкциите срещу Русия са предизвикали и спирането на горивото.
   
   Този политически театър, който ще се командва от масонските и йезуитски централи извън България, на фона на новото правителство след изборите ще доведе до колапс икономиката, държавата и политическите отношения и ще предизвика небивало разделение в обществото, между привържениците на Русия и на Запада. По този начин ,,събитията от Украйна" - взаимна омраза, противопоставяне, нападения, дори престрелки ще се случат и у нас.
   България ще иска да излезе от Европейския съюз, тъй като не ще може да ,,издържи на последствията на санкциите, които ЕС и Евразия си ,,налагат". (В крайна сметка до 3-4 години и Европейският съюз ще се разпадне според плана за новия световен ред на две зони - католическа и протестантска за да отстъпи място на десетте зони, които ще се подчинят на папството.)
Карта на планираното от тайните йезуитски и масонски общества разпадне на ЕС ( 2016, 2017 г.) на две от десетте зони на новия световен ред , начело с папството - антихриста, звяра от морето ( Откровение 13:1-10), и на планираното разделяне на териториите на Европа, Близкия Изток и част от Северна Африка между зоните.

   В същото време тази изкуствено предизвикана и умишлено неовладяна информация може да доведе до банкова криза, затваряне на банки и дори до срив на валутния борд. Поради настъпилата зима ще се получи бедствено положение за голяма част от хората поради липса на отопление, храна, медицински грижи и транспорт. Според този сценарий, ЕС умишлено няма да окаже адекватна помощ, като се оправдае с политическата нестабилност в България и ще се занимава с все по-нарастващите си вътрешни проблеми (тероризъм, политическа и икономическа криза). 
   Путин ще предложи помощ с горива за България, като единственото условие, което ще постави е България да прекрати участието си в ,,санкциите" срещу Русия. В резултат на този план на масоните и йезуитите вътре и извън България повечето от хората ще бъдат съгласни България да влезе в руската православна зона Евразия само и само да има някакъв ред и нормално снабдяване с горива и стоки.

   Втори сценарий:
   Вече целия свят следи с гняв и отвращение действията на ,,Ислямска държава" (бившия ИДИЛ) и зверствата, които те вършат в Ирак и Сирия, Турция от своя страна (турската армия е втора по численост в НАТО след тази на САЩ) бездейства и се дистанцира от коалицията държави, които искат да унищожат терористите от ИД. Според този хитър план, който се осъществява под замисъла и ръководството на Ватикана, Турция ще чака и ще наблюдава действията на широкомащабната международна коалиция, която ще се бори срещу терористите от ИД.
   Най-интересното в този сценарий е, че коалицията от над 50 държави няма да успее да победи ИД. Ще бъде заявено, че това не може да стане без участието на всички (същото заяви и папа Франциск). Едва тогава след приемането на съответна резолюция на ООН и с благословията на папата и всички обединени срещу тероризма религи турската армия под мандата на ООН ще се намеси. След кратка съпротива тя ще ,,освободи" териториите окупирани от терористите и така Турция ще бъде посрещната като освободителка, но турската армия няма никога да напусне тези земи и по този начин ще се образува ,,Османска зона".. Освен това турските военни ще заявят, че не са успели да заловят терористите от ИД и те са се ,,изплъзнали и избягали" в страните от които са дошли в цяла Европа (Англия, Франция, Германия, Испания, България, други балкански страни и т.н) 

   По такъв начин многобройните терористичните актове, които ще се вършат в Европа и другаде по света ще се свързва с Ислямска държава. При тази ситуация ще се твърди, че група терористи (примерно 100-150 човека) са се скрили в Родопите и от там нападат и се готвят за терористични актове. Преди това, веднага след изборите през октомври ще се задейства ,,плана на тайните масонски общества", (за който те са получили заповед от масоните и йезуитите извън България) за противопоставяне на етническа основа.

   Турското и ромското малцинство ще бъде подведено от ДПС да иска ,,подкрепа и закрила на правата си" от Турция, а националистически настроените партии, ще настройват български младежи да ,,поставят на място етническите врагове и престъпници". Ще има погромни и нападения между двете враждуващи страни. Турция веднага ще изпрати военен контингент за да окупира Родопите, като ще заяви, че новото правителство на България след изборите е слабо и не може да се справи с терористите от ИД.
   По същия начин Турция може да се намеси и в Македония и да окупира Южна Македония. Така ще се образува ,,Османската зона" - от Босна и Албания,  през Македония, Родопите, Турция и Сирия до Йордания и дори до Ерусали.

   Русия от своя страна ще заяви, че изпраща сили за да гарантират сигурността и своите интереси (газопровода Южен поток) в останалата част на България и за да се противодейства на евентуална турска агресия. По този начин отново ще се стигне до разделяне на България в две от десетте зони, които ще се образуват според замисъла и под ръководството на последния папа - антихриста.
   Ние не знаем кой план ще вземе превес и кой ще бъде задействан пръв. Най-вероятно ще се приложи комбинация от двата сценария. 

1 коментар:

Предоставено от Blogger.