Ads Top

Кърваво червено - цветът на властта (Убийството на Линкълн и Кенеди от банкерите) - Част 2 КРАЙ

Официалната възстановка на историята, базирана върху тази пресилена балистична теория на магическия куршум. Благодарение на това Комисията ,,Уорън" успява да поддържа идеята за терориста-единак и да прикрие участието в убийството на няколко професионални снайперисти с неприкритата цел да отдалечи подозренията върху една вътрешна афера на службите.
експертиза, е толкова смешна и нелепа, че остава в аналите като

   По странна ирония на съдбата също така, автомобилът от президентския кортеж, в който е бил Кенеди в момента на убийството, е лимузина модел ,,Линкълн" - агент от тайните служби. Когато чува първия изстрел, от огнестрелно оръжие, вместо да ускори темпото, както е предвидено в учебниците за случаите на атентати, той задържа същата скорост до последния изстрел. Всичко това се отнася само до някои от многобройните странности, празноти, пропуски и отклонения, които характеризират извършената работа от Комисията ,,Уорън" и последвалите комисии.

   През 1944г. Джеймс Файл (известен още като Джеймс Сътън) - бивш мафиотски наемен убиец, най-накрая признава участието си в убийството на Джон Кенеди заедно с гангстера Чарлз Николети и че са стреляли от тревистото хълмче. Факт, който не е изненадващ, тъй като от момента, в който е ангажирано участието на работна ръка от мафията за извършването на мръсни операции от разузнаването, става въпрос за класическия ,,modus operandi" на тайните служби. Това е полезна техника за отклоняване на разследването от истинските подбудители, използвана в много други атентати и убийства, останали като ,,мистерия на държавата".

   Девет години след убийството на Кенеди по време на среща на ООН тогавашният президент на Чили Салвадор Алиенде публично осъжда плана за абсолютната доминация на големите сили: ,,Изправени сме пред истинска конфронтация между големите международни корпорации и държавите. Последните са принудени да понасят вмешателство в техните политически, икономически и военни решения от страна на международни организации, които не зависят от никоя държава. За дейността си не носят отговорност пред нито едно правителство, тъй като не са обект на контрол на нито един парламент и никоя институция, която представлява колективни интереси. Световната политическата структура я грози опасност да се обърне с главата надолу."

   Обвиненията на Алиенде са отправени към големите корпорации на световния финансов елит, които притежават изключителен монопол над централните банки (с официалната дефиниция ,,публични органи"), истинския източник на мощ. Алиенде е убит по време на държавен преврат, организиран от ЦРУ, и неговата смърт е покрита като случай на самоубийство от поредното фиктивно правителствено разследване.

   На 9 май 1978г. е извършено поредното отлично убийство на един изключително неудобен за управляващите и за ЦРУ политик. Този път под ударите на куршумите попада тогавашният президент на италианската политическа партия на мнозинството Алдо Моро.
   Основната негова вина е, че е избрал да финансира част от публичните разходи с 500 млрд. лири, пуснати в обращение директно то държавата без дългове и без лихви.

   Те са отпечатани от Държавния монетен дълг през 60-те и 70-те години в банкноти от 500 лири - незабавно разпознаваеми, защото носят отпечатъка ,,законно платежно средство" (серии ,,Аретуза" и ,,Меркурий").

   Оказва се, че убийците на Моро са били членове на Червените бригади - терористична организация в особена близост със секретните служби. Сред най-първите и учредители са доста съмнителни лица, като Лучо Берио, Вани Мулинарис и Корадо Симиони, който са били начело на ,,Hyperion" - езиково училище в Париж, според направените разкрития на разследващата комисия по случая ,,Моро", служещо по това време като генерален щаб на ООП, ЕТА) и тайните служби (ЦРУ, МОСАД, КГБ).

   В поверителен документ от 1979г., писан от агентите на ,,Ucigos" (Централно бюро за генерални разследвания и специални операции) на националната полиция, ,,Hyperion" е била заподозряна дори, че представлява най-важният представителен офис на ЦРУ в Европа. Затова не е случайно, че прословутите Червени бригади, които се идентифицират с масонския символ звезда с пет лъча, са имали за основна бърлога апартамент на ул. Градоли в Рим - в същата сграда, заемана от тайните служби.

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.