Ads Top

Волф Месинг и предсказанията му за 2016г.

Волф Месинг е не само уникален хипнотизатор и телепат, демонстриращ своите невероятни способности на психологически сеанси, а и както често е представян в медиите и в различни справочници, той е могъл да вижда бъдещето.

   Самият той не се е смятал за велик пророк, но неведнъж е предупреждавал приятелите си за предстоящи опасности.

   Интересното е, че Месинг оставил в своите ,,Дневници" и предсказания за 2016г., които ще можем да проверим само след месец. И тъй като Месинг (не е имало нито един случай!) не е грешал в своите прогнози, неговите пророчества са много интересни от научна гледна точка.

   Така например пророчествата му за 2016г. се отнасят до три страни: САЩ, Русия и Япония. Съединените щати, казва той, в този момент вече няма да са суперсила, и тяхното световно господство ще бъде отнето от страна, за която никой не мисли като за сериозен съперник на САЩ.

   Въпреки че Месинг не казва коя е тази страна, можем да предположим, че това ще е Китай. Изглежда, че именно Китай ще нанесе на САЩ най-мощния стоково-паричен удар, след което икономиката на САЩ просто ще се разпадне.

   Втората страна в това пророчество е Русия, която според Месинг, ще бъде принудена да отстъпи част от територията си на Китай. Това е логично, ако Китай наистина се превърне в икономическа суперсила след САЩ.

   Всъщност Русия няма какво да загуби от гледна точка на своето могъщество, но ще придобие - със сигурност, статус от най-духовната и влиятелна нация в света. Но това ще е малко по-късно...

   2016г. ще е съдбоносна не само за САЩ, но и за Япония, която заедно с Тайван я очаква мощен ядрен удар. За съжаление Месинг не уточнява кой ще опустоши Страната на изгряващото слънце и какви последствия ще има това за света. Ще изчакаме и ще видим, чакането няма да е много дълго...

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.