Ads Top

ТВ сигнали предизвикват левкемия

тв сигнали предизвикват левкемия - новия световен ред
   Хипнозата чрез телевизията ще има непредвидими последици за цялото човечество, това
може да се прогнозира още отсега. Не само телевизионният екран представлява заплаха за здравето ни чрез електромагнитното си поле.

   Ал Билек, известен участник във Филаделфийския експеримент и в проекта Монтоук и експерт по пътуване във времето, определено е един от най-информираните хора на планетата ни, що се отнася до този вид техника. Той твърди, че ТВ станциите с импулсно предаване (клас Д, за да се постигне по-добра картина) действат много разрушително върху физиологията на тялото. Здравето на хора, живеещите близо до телевизионни кули, е изключително застрашено.
   Ал Билек обяснява: ,,Има добър пример за това. В Портланд, Орегон, са направени измервания. Може би затова Орегон е единствен по рода си, защото там, на Mount Olympia са поставили всичките си FM, AM и TV предаватели и наистина има дяволско струпване на предавателни станции. В непосредствена близост до предавателите се намират всякакви жилища; там живеят хора. Заболяемостта от левкемия в тази част на Портланд е много голямо. Частен лекар провежда свое изследване за сравнителен анализ. Констатира, че хората, които живеели в близост до тези предавателни станции, заболяват от особено злокачестен вид левкемия. Щом се премествали от района, оздравявали, стига ракът да не е бил в напреднал стадий."

   Като си помисли човек, че безброй изследвания от последните десетилетия категорично доказват, че лъчението на телевизионните и компютърни екрани е вредно и води до смущения в нервната система, психически и физически болести, удивително е как почти липсва официална информация. Истината се спестява на обществеността от добри подбуди, защото в този случай осведомяването би довело не само до паника, но и до милиарди загуби за икономическата и промишлеността в света.

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.