Ads Top

Ал Кайда заплаши Русия: Ще убием вас и вашите семейства!

   Бойците от терористичната организация “Джабхат ан-Нусра” записа видеообръщение към руснаците и лично към Владимир Путин.

   Видеото се появи в Youtube. В него екстремистите посочват какви са целите им и какво, според тях, прави президентът на Русия.

   Видеото е изгледано до момента от 2 милиона потребители на интернет. В него се казва, че десетки хиляди мюсюлмани са решили да дадат отпор на тиранина Башар Асад, който е спрял реализирането на идеята за Световен халифат. Екстремистите заявяват, че са решени да освободят света от беззаконието. Те твърдят още, че Владимир Путин е дошъл в Сирия като окупатор и иска да унищожи техните семейства, оставяйки в страната престъпна власт, която изтребва народа си.

   Терористите казват, че те са посланици на Аллах, за да изчистят земята от греха. Екстремистите твърдят още, че имат намерение да се борят до край в името на мисията си и заради вярата.

   Вероятно видеото е демонстрация на тяхната “невиновност” по отношение на САЩ и други държави, които са против руското военно присъствие в Сирия, за да предизвикат “големите приятели” да им помогнат и да спрат масовото ликвидиране на терористи в Сирия.

   В края на видеото ислямистите се обръщат към руските военни и казват, че ще убият всички тях и техните семейства, защото те пълнят земята с грях. 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.