Ads Top

До каква степен човечеството е поробено

   Нека сега се върнем отново към края на Студената война.
   След разпада на СССР и, разбира се, след поредната смяна в Белия дом работата по реализирането на СОИ е прекратена. Знае се, че политиката на фамилия Буш е изцяло под въздействието на сивите и рептилите, освен това сериозни изследователи заявяват, че Джордж Буш старши е чуждопланетна (рептилианска) същност в човешко тяло. Перспективата за нормално човешко развитие на планетата поради арогантността на сивите ни ,,гости" е отчайваща. Съществува тенденция за насилствено обединение на човечеството под егидата на дзетите, което ще има пагубно и гибелно последствие за по-големия процент от човешката раса. А както показват фактите - точно към такъв вид развитие на цивилизацията на планетата се стремят колаборационистите, както и голяма част международни олигархически организации като Билдербергерите, Тристранната комисия, Съветът за чуждестранни връзки и т.н, ето защо стремглаво бързат да наложат Новия световен ред под командата на единно Световно правителство.

   От друга страна, дзетите са се устремили да вкарат планетата ни за редовен член на може би най-агресивната в цялата Вселена империя от съзвездие Орион, което, ако стане, каузата ,,земна цивилизация" на човечеството от петата раса от Земята ще бъде за хиляди земни години ,,кауза пердута". Тази опасност за планетата и човечеството е близка заплаха, защото съвременното политическо, финансово и икономическо ръководство на Земята иска да бъдем вкарани в състава на Конфедерацията на меркабиаците (т.е. на грейовете и рептилите) и да бъдем превърнати в роби. В близко бъдеще дори се планира маркабиански политически лидер на поста президент на Европарламент в Страсбург, Франция. Постът никога не е бил заеман от избраник на европейските народи. Бил е определян от политическия елит на Европейските нации, почти всички от които се намират под контрола на маркабианските групи и тайните им общества.

   Това е продължение на политиката, която се отклони от посоката, зададена от Рейгън и Тачър, и доведе на власт профашистките клики на фамилия Буш и хората около тях. Факт, който сам по себе си показва, че маркабианската линия в управлението на света трудно ще бъде променена, независимо че те твърдят, че е най-правилното. Всъщност то е най-пагубно!
   Именно затова постоянно се получават разтърсващи предупреждения от различни космически нива - от Галактическата федерация, от Коалиционния отряд наблюдатели (КОН), от Духовната Йерархия, от междуглактическата и междупространствената Федерация на Свободните светове, от Командата на Ащар и т.н.! Но глобалната мафия в лицето на шепата себебогизбрали се крие реалното съществуване на извънземните цивилизации и сдруженията им в Космоса.
   Зобирани са милиони, дори милиарди човешки същества с чудовищната нелепост, наречена съвременна наука и псевдообразователни системи. Всевъзможните средства за манипулация на човешкото съзнание постоянно биват набивани в главите ни ,,като връх" на съвременното познание, образование и наукознание. Международната политика става все по-брутална, цинична и нагла, а съвременният свят се тресе от криза след криза, както и от всевъзможни природни бедствия... Човечеството трябва да бъде принизено и доведено до нивото на безмозъчно стадо, след което с него ще се справят много по-лесно и на физически план: унищожаване и подменяне с новата хибридна раса.

   Проект след проект, тайни, строго секретни планове - и какви ли не още безумия се извършват пред очите ни в реално време, а ние се правим, че не е вярно, стремим се някак да не принадлежим към коварната и жестока реалност, наречена съвременен свят. Треперим да не загубим работата, семейството или живота си! Надяваме се , че все някой ще ни спаси и отново ще ни се размине. Не и този път! Защото човечеството допусна да бъде продадено и заробено от елита си, при това от бездуховни физически дегенерати, дошли от други светове. А актът на подписване на договори с тях постави Галактическата конфедерация - нашите истински пазители и спасители в шах. Всичко стана възможно благодарение на хищния човешки елит, който пет пари не дава за обикновения човек на нашата планета, независимо че и той един ден може да бъде принесен в жертва от безмилостните грейове и рептили, а нека сега прибавим и анунаките от Нибиру, които също не ни оставят на мира от хиляди години.

   Пак повтаряме: грейовете са безчувствено брутални и безмилостни същества, които няма да се спрат пред нищо, нито ще пожалят или помилват някого в жестокия си стремеж да поробят планетата. Те изпълняват безпрекословно заповедите на ръководителите и началниците си - рептилите, присъстващи на тази планета и в четвъртото, и явно, в нашето измерение!
  
   До тази констатация са стигнали и мнозинството от земния елит - тези, които коленичат и им лакействат. Те вече също разбират, че няма връщане назад - трябва да оповестят пред цялото човечество най-жестоко опазваната тайна на ХХ век и да поискат помощ от него, а след това и от тези, които наистина могат да ни помогнат. Светлите Сили на Космоса отдавна очакват събуждането ни и молба за помощ, но като единно човечество, загрижено за съдбата си и за жизнеността на планетата Земя - майката - кърмилница. Само при това положение биха ни подали ръка!
   Може би разчитайки точно на тази помощ, земните сили в лицето на будни и доблестни защитници, заемащи ключови позиции в съвременния свят, се готвят за предстояща война с една подземна империя, наложена от извънземните нашественици и национал-социалистите от земен произход.  Смята се, че на тъмните извънземни сили им е дадено убежище във Военно-индустриалния комплекс, в Зона 51, базата на Монтоук, базата под международното летище в Денвър и базата в Дълси. Те са изградили цяла мрежа от подземни бази, като се започне от нацистката под ледовете на Антарктида, по време на Втората световна война и се стигне до базата Пайн Гъб в Австралия. Подобни обекти има в град Дълси - щата Ню Мексико, в Брекън Бийкинс в Уелс, в Лос Аламос - Мексико, в Снежните планини - Австралия, в планинската верига Найла в Африка, западно от град Кинду - също в Африка, на либийската граница с Египет, под връх Мон Блан - Швейцария, в Нарвик - Скандинаия, на Готланските острови - Швеция и на други места. 
    Базите са изградени с пари от черните бюджети на много държави (предимно високо развитите), дошло главно от повсеместната търговия с наркотици. В мръсната дейност участват, МИ-6, ЦРУ, МОСАД и др. крупни разузнавателни централи по света. Целият този бизнес се оценява на приблизително 500 милиарда долара годишно, което надхвърля глобалната търговия с петрол например.

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.