Ads Top

Каква е сегашната ситуация на планетата ни Земя - Част 2 КРАЙ

В този контекст на мисли ето какво признава един от високопоставените участници в някои свръхсекретни програми и проекти пожелал да остане анонимен: ,,Междувременно ние бяхме разбрали истината за намеренията на сивите, а то е да останат и да установят пълен контрол над целия свят, но вече беше прекалено късно! Вече бяхме продали човечеството. През 1983г. историята беше изложена от правителствени източници, които заявиха, че сивите са отговорни за нашата биологическа еволюция, чрез манипулация на нашата ДНК на вече развиващите се примати на тази планета.
   Различните ДНК манипулации са правени преди 25 000, 15 000 , 5000 и 2500 години. Първоначално правителството е мислило, че сивите не възнамеряват  да ни причиняват вреда, но през 1988г. картината, която възниква е точно обратната. Истината сега е една голяма измама, разпростираща се на няколко нива..."

   Източникът на информацията от покъртително естество вижда бъдещето на света доминирано и контролирано от сивите по начин, подобен на телевизионния сериал ,,V", в който се показва как извънземните се ръководят само от техните нужди и цели за оцеляване. Те се нуждаят от биологични субстанции от други форми на живот, които са в изобилие на тази планета.
   
   В този контекст трябва да бъде приведена и следната информация, взета от небезизвестните ,,Омега файлове", в които се съдържа покъртителна фактология относно много истини, които и до ден днешен се пазят в дълбока тайна от човечеството, а именно: ,,Рептилоидите в Алфа от съзвездието Дракон и Ригел от Орион твърдят, че произлизат от Земята, от праисторически времена и са били част от двуногата рептилианска (влечугоподобна), или змийска раса, известни още сред посветените кръгове като ,,сръчните велосираптори". Сега те са тук за да възвърнат ,,тяхната планета" от човешката раса. За да го направят те използват измама и пропаганда на много нива - най-вече чрез т.нар. ,,ченелинг" информация и чрез информация, прехвърлена на отвлечените от тях хора, за да с убедят останалите да предадат себе си на извънземните ,,водачи" и по този начин да им позволят достъп до техните съзнания и обществото като цяло.
   Същата тактика, според различни контактьори (Били Майер, Джеферсън, Соуза, Израел Норкин, Морис Дореал, Джордж Андрюс, Томас Кастело, Алекс Кулиър и т.н.) е успяла на много други колониални светове, които сивите са завладели и тя също работи в нашия свят до степен, до която те са взели под контрол известна част от голямата чернобюджетна империя - обширна мрежа на свързани помежду си подземни военноиндустриални бази и градове, които са конструирани с помощта на билиони долари от световната икономика чрез такси, наркотици, организирана престъпност и т.н. Пари, които буквално са отишли в ямата, оставяйки икономическото състояние на света в състояние на хаос. От тази точка и за напред в този файл, когато се използва терминът ,,военно-индустриален" комплекс, ние не посочваме американските военни и тяхната цялост. Действително може да се каже, че има определен и силен конфликт, който расте между т. нар. ,,Военно-индустриален комплекс" и ,,Вено-конгресионален-електорален комплекс" в САЩ. 

   Американците са внимателно отглеждани като икономическо общество от роби, за да служат на подземната ,,Господарска раса" без да го осъзнават. Цените продължават да растат, доходите продължават да падат. Промяната е почти незабележима като пословичната жаба в тенджера...
   Извънземното фашистко подмолно общество продължава да разчита на човешката постоянна лековерност и невежество, за да запази империята си действаща тук на планетата Земя. Една от най-пазените им тайни, която ще пазят вечно и на всяка цена, е, че нацистите в действителност не загубиха Втората световна война. Те сега процъвтяват на територията на САЩ.

   Съвместната рептилианско-фашистка империя, заедно с новите масови концентрационни лагери (пред които нацистките бледнеят) са избрали Америка за главната си цел, защото американците са последният бастион на свободата на Земята. Превземането на Щатите повече или по-малко е завършено чрез подземните системи, въпреки провалилите се многобройни опити за въдворяването на Дракониано-фашистка диктатура в Америка, поради голямата съпротива на американците в името на Конституционалната реформа на управление.
   Патриотичните сили на САЩ, групирано главно в Пентагона и в други институции засега са действително единствените сили, стоящи като страж на пътя към пълното превземане на държавата и, разбира се, на света като цяло. Именно това предотврати ,,външният свят" от падането под желязната пета на драконианската инвазия. Сега, когато тайната им започна да се разкрива чрез ТВ сериали като ,,Тъмните небеса" например, те са отчаяни. Прозорецът на възможностите им се затварят и трябва да действат бързо преди извънземно манипулирания военно-индустриален комплекс да падне под контрола на патриотичните сили и извънземната технология да стане тяхно притежание, т.е. да бъде командвана от истински американци! Това ще означава, че всеки, не само умствено контролираният елит ще има достъп до интерпланетарната технология, което в частност ще значи, че обичащите свободата американци, евентуално ще защитят междузвездните култури, паднали под тиранията и контрола на Драконианско-орионските империалисти.


Линк към първа част: ТУК

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.