Ads Top

Наполеон кукла на Тамплиерите франкмасони ЧАСТ 2 Край - Сион сваля Наполеон

Тамплиерите отдръпват подкрепата си за Наполеон, страхувайки се, че династията на Наполеонови крале ще попречи на осъществяването на тяхната световна република. Наполеон на свой ред демонстрира студенина към тамплиерите и иска да им попречи да разпространяват пропагандата си. През 1810г. те го отлъчват и (чрез посредници) го подтикват към катастрофалната му експедиция до Москва, където той губи 500 хиляди войници при температури от -35°С.

   Английските сионисти позволяват на Наполеон да хвърли Европа в хаос, тъй като те имат нужда от това, за да засилят контрола си. Правят малко преди 1810г., оставяйки Наполеон да предизвика хаос и опустошения, но сега заговорничат да го свалят. Филаделфийците са в центъра на заговора. Сионисткият розенкройцер и германски принц Вилхелм от Хесе предлага съвместна англо-германска операция срещу французите и през 1812г. сионисткият генерал Мале, розенкройцерски филаделфиец, се опитва да свали империята. Той действа заедно с великия майстор на Великия Ориент генерал Масена. Заговорът включва Шарл Нодие (велик майстор на Сионския приорат), Талейран, Моро и Трошо - все масони. Преди експедицията на събранието на филаделфийците се казва, че Наполеон ,,ще бъде последният потисник на Йерусалим", имайки предвид, че той ще бъде заменен от Меровингски цар на Йерусалим.

   Мале е разгромен и Сионския приорат след това използва пресата, за да манипулира общественото мнение (нещо, което става и днес). За тази цел Шарл Нодие използва литературния си талант. Английският розенкройцерски Сионски приорат планират свалянето на Наполеон с издаване на поверителни сведения, лъжи, частични истини и дезинформация. Тамплиерите неохотно са позволили деспотизма на Наполеон, за да осъществят напредък към своята световна република, а сега чертаят границата на родството и вече не одобряват автокрацията на Наполеон. Решават да го заменят с член на Бурбонската династия, който ще е дистанциран от католическата църква. След като обсъждат масонския край на Холандия, избират Луи XVIII - през юни 1795г. дофинът Луи XVII, за чието обучение Луи XVI е положил толкова много грижи, мистериозно изчезва, докато е задържан в Темпъл - и това е вуйчо му, когото те могат да контролират, за да налагат тамплиерството и да разрушават църквата.

   Сионистките Меровингски граалови крале на Европа сега вече са осъзнали, че илюминатизираното масонство е заплаха за техния престол и са се обединили с германския Tugendbund (Съюз на добродетелта) под ръководството на английската розенкройцерска масонска ложа в Хановер. Това е тяхната база за възстановяване или защита на троновете си под водачеството на Великобритания, която се бие за прогонването на Наполеон. (Финансирането им идва от династията Ротшилд.) Британската монархия, църквата и франкмасонството са в съюз.


   Евреинът Майер Амшел ,,Ротшилд" умира през 1812г. Най-големият му син Амшел и най-малкият - Карл, управляват банката му във франкфурт; английският розенкройцер Натан управлява лондонския клон (Англия е най-важната търговска сила в Европа), Соломон живее в Париж, а Яков - в Грейвлайнс близо до Кале. Натан търси подкрепата на европейските крале и лондонските ложе и през 1807г. Кралската военна флота обсажда френските пристанища. През 1810г. Ротшилдови са финансирали възраждането на Tugendbund, който се направлява от сионистки розенкройцери, противопоставящи се на Наполеон - за разлика от първия Tugendbund, който е на Великата ложа. Този Нов Tugendbund действа като съпротивително движение, подкопаващо Наполеон, докато той разпространява революцията по цяла Европа. Когато Наполеон осъзнава какво става, стъпква Tugendbund и прави антимасонски изявления, твърдейки, че илюминатизираното франкмасонство е ,,държава в държавата", чието влияние трябва да се смаже.

   Англия се ,,разсейва" с Американската война от 1812 до 1814г., но след като се подписва договорът от декември 1814г., се връща с пълна сила и в съюз с Австрия, Прусия и Русия принуждава Париж да капитулира. През април Талейран обявява детронирането на императора в полза на Луи XVIII, който е бил в изгнание в Сицилия, а Наполеон е заточен на Елба.

   Наполеон бяга по време на Конгреса във Виена през 1815г. Англия изпраща английския франкмасон херцог Уелингтън от Португалия да пресрещне Наполеон при Ватерло. Финансиран е от Натан Ротшилд (действащ в традицията на еврейските спонсори на Джеймс II и Уилям III), който изпраща пари на брат си Яков, отговарящ за финансовите транзакции на френското правителство, а той ги изпраща на Уелингтън през Испания. В един момент Наполеон като че ли печели битката при Ватерло. В действителност маршал Сул - заместник главнокомандващият му - преднамерено не изпълнява заповедите му и така дава победата на сионистките розенкройцери. След битката Наполеон е заточен на Св. Елена. Тамплиерите са го издигнали; Сион го е сринал.

   Когато първият военен пратеник пристига в Лондон с новината за успеха на Наполеон, Лондонската борса се срива. Натан купува акции на ниски цени и когато цената им се повишава, той се превръща в най-богатият човек в Англия и в крайна сметка слага ръка на контрола върху централната банка на Англия. Постига това, като използва съвременни, агресивни бизнес методи. Изглежда, че той е обещал награда на кораба, който най-бързо достави новини за битката. Агентът му Роуърт чака в Остенде, получава първия разказ за битката в Dutch Gazette и хваща кораб за Англия. Пристига в Лондон на 20 юни 1815г. - един ден преди пратеника на Уелингтън майор Пърси.

   Защо пада Наполеон? Защото губи подкрепата на тамплиерите и защото сионисткото розенкройцерство с помощта на Ротшилдови надхитря слабите членове на Великия Ориент, които трябва да приемат постоянното заточение на Наполеон и връщането на Бурбоните. Великият Ориент може да е бил политически слаб, но оказва въздействие върху антинаполеоновите войници, включително руснаците, които го носят в Русия и там през 1816г. е основана ложа на Великия Ориент. (В Русия от нея скоро се раждат още четиридесет ложи и са замесени в опита за революция през 1825г.)

   На сионисткия конгрес във Виена през 1815г. (и Конгрса във Верона през 1822г.) европейските монарси отричат атеистичния Велик Ориент и подкрепят Англия, Ротшилдови местят своята банкова централа в Лондон и започва дълга връзка между бившите германски Ротшилдови от Франкфурт и бившото германско кралско семейство от Хановер. Обединяването с английското сионистко розенкройцерство е единствената надежда за монарсите, противопоставящи се на тамплиерските републиканци, които са се заели да ги лишат от короната им. Те осъзнават, че Наполеоновите войни са тамплиерски опит за узурпиране на трона им.

   Талейран представлява Франция и Конгресът във Виена се опитва да ,,озапти" тамплиерите-републиканци, като върне католическата църква към обединяващата й роля в Европа... и оттогава Сион и католицизма са в съюз срещу тамплиерството. Конгресът се опитва да основе монархическа Обединена федерация на Европа срещу тамплиерството (идея на Метерних) - конфедерация от независими кралства с управляващо тяло във Виена - предшественик на Европейската общност. Тя трябва да включва Швеция, Дания, Испания, Португалия, папството, Бавария, Саксония, Вюртенберг и Франция, но не и Русия, тъй като цар Александър I е неотстъпно за Великия Ориент. Този план на Метерних е първата стъпка към единно световно правителство.

   Този план не проработва, защото Русия иска дял от трофеите от победата. Вместо него резултатът от Конгреса е Троен съюз, договорен от Талейран с Метерних и Касълрей между Франция, Австрия и Великобритания, като Франция предлага 300-хилядна армия за ограничаване на руските амбиции в Полша. Русия подозира, че илюминатите контролират Конгреса чрез Талейран, но Вайсхаупт продължава да е в изгнание, а Натан Ротшилд не присъства. Вайсхаупт вече не е значим, важен е Сионският приорат, тъй като е спечелил предимство в дългата си борба с тамплерите.
   Конгресът се опитва да спечели наново евреите от техните тамплиерски освободителни. Той утвърждава Швейцария като неутрална държава за съхраняване на сионисткото богатство; сионистката финансова централа става Цюрих, а сионисткото розенкройцерство системно започва да абсорбира швейцарските ложи на Великия Ориент.

    Сионисткото розенкройцерско франкмасонство е деистично, което за мнозина франкмасони означава Луциферово. Тамплиерското франкмасонство е атеистично. Илюминатите са смесване на двете традиции и някои илюминати са едновременно деисти и атеисти (Вайсхаупт разглежда Върховното същество като Луцифер - Сатаната, - а деизмът на Робеспиер е мерило за влиянието на Вайсхаупт още от самото начало.) Когато коронованите глави на Европа преначертават европейската карта, става ясно, че европейските деисти са се обединили, за да държат на разстояние тамплиерските атеисти.

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.