Ads Top

   Основната идея на проекта е да се накарат хората да повярват, че всичко свързано с миналото на цивилизациите е погрешно интерпретиращо и, че на планетата е нужна нова - обединителна религия, ,,Ню Ейдж", която основно проповядва идването на т. нар. Антихрист. На света трябва да бъде показан новият Спасител - Майтрея, жизнено необходим при прилагането на новата религия.

   Като стъпка втора, се предвижда провеждането на гигантско феерично шоу в пространството чрез обемни холографски изображения, лазерно проектиране на образи и т.н. Ще говорят гласовете на новите божества, на различни езици, които ще оповестят новата религия на човечеството.
   Като стъпка трета, НАСА определя телепатично осъществявани комуникации с електронни средства - роботи и т.н.
    Предполага се, че следващите близки години за човечеството ще бъдат много тежки не само от гледна точка на геофизичните и климатични бедствия, а преди всичко от социална гледна точка. Анализите показват, че световните събития ще продължават да стават все по-драматични, защото управниците вече все по-осезаемо ще налагат волята си над по-слабите народи и държави, т.е. просто ще упражняват огромната си деспотична сила над цялото човечество, освен ако не се направи нещо от самите хора.

   Историята се повтаря отново! Преди на Земята е съществувала супер раса от извънземни, познати на древните цивилизации като анунаки, чиято сила отдавна е намалена, защото просперитетът им се е дължал благодарение на факта, че те заробвали други светове и паразитирали на техен гръб. Предполага се, че те имат на Луната не само бази, но и постоянен контингент, останал там от далечни правремена, затова откакто човечеството наблюдава Луната, например от средните векове, върху повърхността й са регистрирани много загадъчни явления. Те позволяват да предположим невероятното - вече известен факт, че Луната е изкуствена космическа база на няколко извънземни цивилизации!

   През 1968г. НАСА публикува каталог с лунните аномалии, обхващащ 579 наблюдения за период от няколко века. Още през XVIIIв. астрономът Уилям Хершел привлича вниманието на учените към огъня по лунната повърхност, линиите и геометричните фигури. Оттогава насам, постоянно се наблюдават аномални явления на Луната.
   В наши дни, вече повече от 10 години японецът Яцуо Мисоцима, нееднократно снима полети на тъмни обекти по повърхността с помощта на телескопа си. Резултатът са сензационни: диаметърът на обектите е средно около 20 км, а скоростта на придвижване - около 200км/сек.

   По време на подготовката за прилуняването на човека на Луната, подробно е изучена ,,Какво е това? Какво, по дяволите, се случва тук? Искам да знам какво е това! Тук има огромни обекти! ОГРОМНИ! Големи космически кораби. Намират се от другата страна на кратера."
повърхността й с помощта на изкуствени апарати. Учените от НАСА получават над 140 000 снимки. По-голямата част са с отлично качество, а оптическите прибори на апаратите позволили да се види на Луната онова, за което не сме подготвени. Ето защо разговорите между астронавтите в орбита са на моменти толкова емоционални. Много вестници са цитирали думите на Олдрин към Хюстън:
   Съобщението по свободния канал (преди да преминат към кодирания) и до ден днешен не е опровергано от НАСА.

    Книгата на Джордж Леонард ,,На Луната има какво да се види" е посветена на сензационните открития на спътника ни. След големи проблеми с цензурата книгата най-накрая е публикувана и съдържа сведения, неизвестни преди това на широката публика.
 
   Анализирайки снимките от ,,Рейднжър 7", след благополучното му прилуняване, авторът, както и специалистите от НАСА правят следния еднозначен извод: на повърхността на Луната има много механизми и съоръжения.
   Според Леонард повечето от механизмите са разрушени, докато други явно продължават да функционират. Някои обекти сменят формата си, изчезват и отново се появяват на видимата страна на Луната.

   В зоната на кратера Кинг се намират множество механични устройства, които авторите наричат X drones (,,Хикс дронове"), защото имат формата на буквата ,,Х". Машините явно разработват склона на кратера, защото разбиват скалната маса и я изхвърлят на повърхността. Леонард смята, че по гребена на кратера има тръбопровод дълъг 4.5км, по чиито краища има нещо като капаци. Подобни съоръжения е забелязал изследователят Мицуи, и ги е описал в книгата си ,,Лунни изследвания".

   В книгата на Леонард по много впечатляващ начин са описани различните механизми над повърхността на Луната. Те явно следват движението на Слънцето. На около 10км. от мястото на кацането си ,,Рейнджър 7" прави уникални снимки на голям метален обект наполовина в сянка с кръгла форма и цилиндрично малко тяло на горната си част. На цилиндъра са забелязани малко отверстия на рани разстояния от едно до друго. От горната част на тялото излиза пара или дим. Забелязани са и опознавателни знаци.

   Има ли отношение към НЛО лунната технологична дейност? Анализът на снимките на НАСА, както и някои изказвания на астронавти дават положителен отговор на въпроса.
 
   Дж. Леонард цитира астронавтът Гордън (,,Аполо 15"). ,,Когато лунният модул беше вече на 10-15м. от повърхността, забелязахме около нас доста обекти - бели и святкащи, явно имаха двигатели". За подобни случаи астронавтите са имали кодови названия, в случай че забележат нещо необичайно на Луната и около нея. Например ,,Анабел" - светещ огън на или около Луната, ,,Барбара" - съоръжение, ,,Св. Никола" - НЛО.

   Именно ,,Анабел" са наблюдавали астронавтите в Морето на кризите. Пак в това море са наблюдавани 3-етажни правоъгълни съоръжения, като най-горната част е била по-малък куб. На някои от съоръженията, в най-ниската част се забелязвали кръгли отверстия на еднакво разстояние едно от друго. На дъното на кратера Коперник е забелязвано триъгълно съоръжение. По стените му могат да бъдат различени знаци, подобни на цифри и геометрични фигури.

   Що се отнася до знаците по повърхността на Луната, съдейки по снимките, могат да бъдат различени светещи (възможно е да са отражения на слънчева светлина), например сини кръстове, разположени вертикално в лунната почва. Обикновено един и същ знак се забелязва в район, където механизмите са с обща технологична функция. Около кратерите с ,,Хикс дронове" се наблюдават сините кръстове, докато на други места се виждат знаци, подобни на стрели.
 
   Нашата Луна има атмосфера, която може да се сравни с атмосферата на много места на Земята. В много от големите кратери както на видимата, така и на скритата част  се твърди, че атмосферата е по-плътна от тази на морското равнище на Земята. Луната има малък изход на северния си полюс, а кората й е леко обелена на места. На някои места е дебела само 21 мили, а на други е 35 мили.
   Твърди се, че Луната е суха. Десетки пъти по-суха от пустинята Гоби. Според Андромедианците всичко зависи от това къде се намирате. Те съобщават, че скритата страна има много подводни езера с огромни размери. Напояването и тераформирането се извършва на повърхността на скритата страна, но се случва и под лунната повърхност на видимата страна. Аполо 15 открива и снима водни облаци, които изглежда идват от скритата страна. Това би било доста странно и необичайно, ако Луната наистина няма атмосфера, както ни е казано. Защото облаците биха били невъзможни да се образуват.

   Както предават андромедианците възрастта на лунната почва е около 6.2 милиарда години и има съединения и химикали, които отсъстват на Земята. Всъщност има много химически съединения, които са били открити, но скрити от обществеността. Има и много, които тепърва трябва да бъдат открити, защото нашата наука не е много напреднала. Лунната почва не идва от скалите, които образуват планините и кратерите, както е известно на някои от учените, специалисти по Луната. Въпреки всичко за това не се говори открито.

   Андромедианците твърдят, че почвата на Луната и много от камъните идват от Малката
Мечка. Слънчевата система, откъдето е докарана Луната, на Орионски език се казва ,,ЧОВТА" и е двойна звездна система. Има много подобни неща между нашата Слънчева система и нея, но ЧОВТА е много голяма - има 21 планети и 47 луни. Нашата Луна е била 17-тата планета в тази система.
   Части от лунната кора са радиоактивни. Аполо 15 го откри близо до планините Апенини. Защо показателите са такива? Андромедианците твърдят, че е така заради ядрени отпадъци, които са били донесени и използвани отново като гориво за космически кораби построени от световното правителство. Обаче много от корабите, които използват ядрено гориво в момента на морално остарели.

   Как Луната е била паркирана тук? Според Андромедианците тя е поставена в опашката на астеорид, който я довежда до нашата Слънчева система. Същият астероид обикаля нашата част от галактиката на всеки 21 156 земни години. Андромедианците казват още, че нашата Луна периодично е населявана в своята история в продължение на 1.8 милиона години.
   Освен това е колонизирана. Андромедианският приятел на Алекс Кулиър Моренае съобщава, че има работещо постоянно населени на Луната от 35 000 души и, че те са Арийци по рождение. В НЛО литературата, която излезе напоследък се твърди, че там има още различни групи. От гледна точка на Андромедианците вътре в Националната Агенция по Сигурност има група, наречена Черните Монаси - човешки същества, напълно обвързани с извънземните. Тези хора са толкова силно увредени, че вече не могат да се считат за хора. Под Черните Монаси има и друга група, наречена ,,Синя Луна".
   Групата Синя Луна главно се занимава с лунните бази, съставена е от американци, руснаци, британци, французи и т.н.

  Все още не е доказано, но се приема, че именно поради тези потресаващи факти след приключването на лунната американска епопея 11 от общо 52-та астронавти, подготвяни за мисиите, загинаха на Земята при ,,странни" обстоятелства, почти един след друг.

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.