Ads Top

   Когато става въпрос за Луната трябва да се знае, че тя е твърде интересен наш естествен
спътник, както по отношение на размерите, така и по отношение на строежа и състава си. Първо, като естествен спътник на Земята тя е много голяма и второ, последните измервания, направени с най-прецизна апаратура показват, че вътрешността й е куха. Затова и гравитацията й е по-слаба от земната.

   Като естествен спътник на Земята Луната е твърде необичайна защото:

  • има диаметър само четири пъти по-малък от този на Земята;
  • масата й е 81 пъти по-малка от земната;
  • движи се по правилна кръгова орбита около Земята;
  • скоростта й на въртене около собствената й ос е приблизително равна на земната и за това винаги е обърната само с едната си страна към Земята;
  • в недрата й има огромно количество вода от магматичен произход.
  • изследователите на Луната от Русия и САЩ са категорични, че за да може да поддържа устойчивост в това състояние, във вътрешността си Луната трябва да има рамка, която според някои специалисти е изградена от титан.
   Всичко това показва, че Луната не е естествен спътник на Земята и, че не се е образувала по начина, по който се приемаше съвсем до скоро. Луната е изкуствен спътник на Земята и е докарана, инсталирана точно на такава орбита и запусната точно с такава скорост на въртене, за да стои винаги с едната си страна като нейно лице към Земята. Така е, защото тя служи като наблюдателница не на една, а на няколко извънземни цивилизации, следящи за развитието ни. В подкрепа на твърдението служи аудиозаписът между астронавтите от ,,Аполо 11" Армстронг, Олдрин и Колинс, и центъра за управление на полетите в Хюстън. Разговорите между астронавтите и ЦУП са засечени и записани от радиолюбители. Става ясно, че модулът ,,Орел" прилунил се на лунната повърхност на 20 юли 1969г. е преследван от група НЛО, които Армстронг, напускайки модула видял да се построяват от другата страна на кратера. Другото малко известно събитие е от 14.11.1970г. когато се прилунява следващият американски екипаж в състав - Чарлз Конрад, Алън Бин и Ричард Гордън от състава на мисията ,,Аполо 12". Точно когато корабът се прилунява се получава мощен лунен тласък, който дълго време не затихва, а след него последвало и лунотресение, което веднага е засечено от земната апаратура, следяща за изпълнението на мисията.

   Най-фрапиращото в лунната одисея на САЩ е това, което се случва със следващата мисия до Луната ,,Аполо 13". Тогава извънземните сили ясно и категорично показаха на човечеството,че няма място за нас на извънземната база, поне по гражданските програми. Въпреки това американците не прекратиха програмата, а следващите мисии бяха изпращани на Луната с оръжие на борда.
   Освен това ,,Аполо 15" откри, че части от лунната кора са радиоактивни, особено онези, в близост до лунните планини Апенини. Смята се, че там са изхвърляни ядрени отпадъци, използващи за гориво на космически кораби, построени от Световното правителство, които вече са морално остарели.

   Тогава на американския елит става ясно, че те или трябва да се откажат от по-нататъшната си програма за усвояването на нашия ,,естествен" спътник, или да търсят начини за установяване на връзка с извънземните сили, отдавна базирани там. Вече е ясно, че второто се оказва непосилна задача и затова изследването на Луната по официалните програми на космическите нации от Земята отдавна е прекратено и повече никой не говори за тях, въпреки похабените огромни финансови и материални средства, и положение огромни усилия както от страна на САЩ, така и от страна на СССР.

     На обратната й страна има множество езера, а ,,Аполо 15" открива и снима водни облаци в лунната атмосфера.
   Според андромедианците Луната е по-стара от Земята и е на 6.2 милиарда земни години. Освен това е много богата на най-различни рядко срещащи се на Земята минерали и химически елементи, има и лунна почва, ето защо тя отдавна е особен интерес и за човечеството от Земята.

   Трябва да се знае, че Луната открай време е колонизирана от извънземните сили и в момента има население от около 35 000 различни по вид същества. Някои хора твърдят, че от човешките същества там е групата известна на Земята като ,,Черните монаси", но силно обвързани с извънземните, защото са чипосани индоктринирани до такава степен, че повече не могат да се наричат човешки същества.
   Другата група от човешки произход се нарича ,,Синя луна", под която стоят групите ,,Алфа" 1 и 2, грижещи се за най-различни неща, едно от които е системата от вярвания за лунното население.
   Вече се отбелязана, че Луната е кухо тяло. Под лунната повърхност има много големи бази, построени от извънземните, а някои от тях са дело на човечеството. Освен това по нейната повърхност има много кратери, повечето от които са изкуствено създадени. На практика те са хангари за космически кораби, някои от които са огромни по размери.

   Други кратери имат куполи от материя като нашето стъкло, но значително по-здрави. Има и разрушени бази в резултат на жестока война, водена там преди около 115 000 земни години. В момента по данни на андромедианците там функционират девет куполи града, около които има малки езера и блата.
    Земните бази на Луната са две на брой, чисто военни, едната от които се казва Архимед, а другата Касини.
    Войната на Луната се е водила между същества от различни звездни системи и в Космоса е известна като ,,Конфликта на Черната лига".

   Другата особеност за нашата Слънчева система, според андромедианците е, че Венера е била луна на Уран преди няколко милиона земни години, а Меркурий луна на Сатурн. Андромедианците твърдят, че войната на Луната е била подклаждана главно по вина на все още войнствените тогава плеядинци, някъде преди около 117 000 земни години. Те твърдят още, че Атлантида е била тяхна (на плеядинците) извънземна колония. Плеядинците извършили много поразии на Земята, затова сега се връщат назад в нашето време, за да поправят грешките си. А самите плеядинци твърдят, че ние сега - това са те преди, когато са живели на Земята и, че те са се върнали 3500 години назад, за да попаднат в нашето време. Това, което трябва още да се знае за Плеядите, е че около седемте основни звезди на съзвездието, наричани седемте сестри има голям брой планети. Общо планетната група наброява около 2000 планети - по-малки и по-големи.

   Как андромедианците обясняват феномена лунна гравитация и какво представлява гравитацията и за другите планети?
   Според тях нашето Слънце произвежда високо проникваща радиация в електромагнитния спектър. Тази честота е приблизително билиони цикла в секунда и заема спектъра между нискочестотния спектър на инфрачервеното излъчване и радарната честота. Слънчевата радиация причинява гравитацията, а не въртенето на планетите, тя причинява и гравитационното поле на планетите... Да повторим, че изложената информация е според твърденията на андромедианците, които я подават телепатично на контактьора Алекс Кулиър.

   По времето на първото си пристигането на Луната още през 1959г. астронавтите от
Националната агенция по сигурността на САЩ заедно с техните екскурзоводи - сивите им приятели са отведени до твърде интересни подлунни съоръжения, където имало останки от скелети на рептилоподобни същества, както и на земни хора. Там им е показана и тяхна стара база заедно с остаряла вече орионска технология, разположена в кратера Жул Верн, като размерът на съоръжението е с размерите на щата Ню Йорк.

   Подлунните съоръжение съдържат езера и растителен живот от Земята, множество складове с извънземни технологии и техника, както и хранителни запаси и хангари за космически кораби. По стените са изписани множество текстове на извънземни езици. На земляните са показани и осем запечатани гробници.
    Твърди се, че на Луната има няколко хиляди земляни в малка колония. В момента земният елит притежава общо 53 кораба - тип летящ диск, базирани на Луната, където има построени и инсталирани лъчеви оръжия. От сигурни източници е известно, че там има и инсталирани оръжейни системи, работещи на основата на антиматерията, както и ядрено оръжие.

    Когато астронавтите по програмата ,,Аполо" кацат на Луната, силите на земния елит вече са там и ги очакват, а те под клетва са принудени да мълчат. Политика, която продължава и до ден днешен. Силите на световния елит са на Луната още от 1958г. и се наричат с кодовото име ,,Черен пазач"

   Безспорно Луната отдавна влиза в проектите на глобалните земни сили и там се правят какви ли не операции по тайни проекти и свръхсекретни програми, един от които е и проект ,,Синият лъч", реализиращ се от НАСА във връзка с утвърждаването на новата религия на Земята, известна като ,,Ню ейдж", базисната основа на Новия световен ред.
    Първата стъпка по линия на проекта е свързана с разрушаването на археологическите познания, включваща изкуствено предизвикване на земетресения в райони с изключително важни находки, за да бъдат възпрепятствани археологическите проучвания.

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.