Ads Top

Вашият мозък е контролиран от (ТВ, Медия. шоу)

   Няма нужда да ви казвам, че нещата са зле. Всеки знае, че е така.
   Затварят се банки, продавачите държат пушки под масата. Отрепки бягат свободно по улицата и никой не знае какво точно да правим.

   Ние знаем, че въздуха е негоден да се диша и храната не става за ядене. Седим и гледаме новините докато някой водещ ни казва, че днес са станали 15 убийства и 63 яростни престъпления. Сякаш това е начина по-който трябва да бъдат нещата. Знаем, че нещата са зле, даже много зле. Те са откачени. Сякаш всички са откачили. За това и не излизаме вече! Седим си у нас и светът в който живеем постепенно се смалява. Единственото което казваме е ,,моля ви оставете ни поне на саме във хола ни". Оставете ме с моя тостер и телевизор и металното ми радио и нищо няма да кажа, просто ни оставете намира.

   Е аз няма да ви оставя намира! Искам да се ядосате!
   Не искам да протестирате... не искам да пишете на своите конгресмени защото не знам какво да ви кажа да им пишете. Не знам какво да правя с депресията, инфлация, руснаците и престъпленията по улиците. Единственото което знам е, че първо трябва да се ядосате! Трябва да изкрещите ,,Аз съм човешко същество по дяволите! Моят живот има стойност!"

   Може би ще се запитате, защо цяла култура е изцяло просмукана с масови медийни развлечения от всички страни. Докато образователната система в Америка продължава затъпяването си и пропадането надолу по скалата. След като правителството е решило да измени учебната система. 
   За каквото плаща правителството, точно такова получава.  Когато разберем това тогава ще погледнем към правителствено финансираните институции на образованието. И ще видим какви ученици и какво образование е пробутвано от тези правителствено финансирани училища. Логиката ще ви каже, че това което е излязло от цялата работа въобще не съвпада с това, което щатското или федералното правителство са искали. Тогава те ще го променят.
   Крайният резултат е това, че правителството ще получи това което са заповядали. Те не искат вашите деца да са образовани. Те не искат вие да мислите прекалено много... Ето за това нашата страна и целият свят са станали толкова замърсени с: развлечения, масова медия, телевизионни предавания, увеселителни паркове, наркотици, алкохол и всякакъв вид развлечения които държат човешкият ум постоянно зает.

   В момента има цяло поколение, което никога не е знаело нищо, което да не е излязло от този телевизор. Този телевизор е госпелът! ,,Върховното творение". Този телевизор може да създаде или свали президенти, папи, министри-председатели. Този телевизор е най-могъщата проклета сила в този свят! И какво ще стане, ако тази сила попадне в грешните ръце?
   И най-голямата компания контролира най-силната и долнопробна пропагандна сила на света, кой знае какви лайна ще бъдат пробутвани вместо истината. Телевизията не е истина! Телевизията е един увесилителен парк. Телевизията е цирк, карнавал, пътуваща трупа от акробати, разказвачи на истории, танцьори, певци, жонгльори, изроди, разказвачи на лъжи и футболисти. Ние сме в бизнеса за убиване на скуката. Но вие хора седите там седнали ден след ден, нощ след нощ, всички възрасти, цветове, вярвания. Ние сме това което знаете.
   Наистина започвате да вярвате на илюзията, която създаваме, започвате да си мислите, че телевизията е реалност и че вашите собствени животи са лъжа. Вие правите всичко което ви каже-тв-то, обличате се като по ТВ, ядете като по ТВ, дори си възпитавате децата като по ТВ, дори мислите като по ТВ. ТОВА Е МАСОВА ЛУДОСТ! ВИЕ СТЕ МАНИАЦИ! 
   За това да не се пречкате на някои важни хора, като мислите прекалено много. По-добре се събудете и разберете, че има хора които направляват живота ви и вие дори не го знаете!

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.