Ads Top

Кои са илюминатите според Дейвид Айк?

   ,,...Илюминатите (кликата, която управлява света), са генетични хибриди - резултат от кръстосване между влечугоподобна извънземна раса и човечеството преди много хиляди години. Центърът на силата им не е в това измерение, а в долната част на четвъртото измерение, (долният астрал, както много хора го наричат), или традиционното място, където домуват ,,демоните", описани във фолклора и митовете.

   Тези 4-измерни влечугоподобни същества работят посредством споменатите кръвни линии, защото имат вибрационна съвместимост помежду си. Ето защо Европейските кралски и аристократични фамилии се кръстосва толкова пристрастно, както правят и т. нар. семейства от Източните щати, произвеждащи лидерите на Америка. Всички президентски избори след и включително Джордж Вашингтон през 1789г. са били печелени от кандидата с най-европейските кралски гени. От общо 42 президента до Бил Клинтън, 33 са били генетично свързани с двама души - Алфред Велики, крал на Англия, и Карл V - най-известният монарх в миналото на днешна Франция. Ако погледнеш от позицията на силата - всичко е едно и също, те са роднини. 

   Освен да се кръстосват само помежду си с цел да запазят генетичната си структура, илюминатите са пристрастени и към символизма и ритуалите. Интересното е, че традиционната наука е документирала факта, че именно рептилоидната част от човешкия мозък (комплексът R, както я наричат), е източникът на следните поведенчески отличителни черти: пристрастяване към ритуалите, хладнокръвни поведение, териториализъм ,,това принадлежи на мен" и пристрастяване към йерархични структури отгоре-надолу. Това обобщава перфектно манталитета на Илюминатите - излиза, че ако имаш повече от R-комплекса, или ако е активиран повече от нормалното, ще проявяваш тези черти далеч по-явно. Ритуалът им съществува не само поради церемониите, или поради безпричинен ужас. Ритуалите са предназначени да свържат отново енергийните полета и решетката на планетата и по този начин да засегнат из основи човешкото съзнание.

   Ритуалите, които тези кръвни линии изпълнявали в древния свят, са същите, които изпълняват и днес. Повече подробности ще намерите в ,,Най-голямата тайна". Те притежават подробен календар на събитията, според който изпълняват жертвени ритуали в съответствие с лунните, слънчеви и планетарни цикли, за да впрегнат тази енергия в съответствие с извратения си план, а именно - в много близко бъдеще да установят пълен контрол над планетата Земя..."

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.