Ads Top

Какви са плановете на Новия световен ред в близко бъдеще?

   По въпроса г-н Александър отговаря:
 
   ,,...Планира се унищожаване на всички хора, които вярват в Библията, както и пълното отстраняване на Християнството. За да се постигне планът, Новият световен ред постепенно променя националните закони, имащи връзка с християнските вярвания и символи. Така например кръстът (вече в някои страни) е поставен извън закона, както и религиозните християнски празници и церемонии се подменят с Ню Ейдж фестивали по целия свят. Провежда се елиминиране и пълно унищожаване на всички тайни общества и братства, храмове и светилища, извън контрола на служителите на Новия световен ред, считани от тях за сериозна заплаха, особено след като бъде приложена единната световна религия и единното световно управление.
   Новият световен ред планира също и премахване на националните валути, както и въвеждане на трансфер по електронен път в сферата на търговията, с помощта на т. нар. високо технологични магистрали.
   Християните трябва да се откажат от вярванията си, за да бъдат приети в Новия ред, следователно така както те заявяват, посвещението ще бъде върху тази основа, вътре в рамките на новата християнска църква, която ще бъде реорганизиран и стриктно контролиран масонски храм, окултна организация, изградена върху Луциферианското просвещение. Трябва да разберем, че никой няма да остане свободен да поддържа старото си вярване и в същото време да влезе в Ню Ейдж религията - няма да бъде възможно. За тези, които не приемат Новия световен ред и го отхвърлят, неговите служители са подготвили преобразователни концентрационни лагери, влизащи в общата класификация, дъгообразна по форма, относно символичния цвят, към който е причислен затворникът. Дъгата се счита като мост, водещ към Сатанинската империя на Новия световен ред. Ние вече знаем, че всеки трябва да направи поклон пред Луцифер, за да може да премине по моста към Новата епоха. Всички, които отхвърлят това посвещение ще бъдат изпратени в местата за задържане, където ще бъдат разделени на различни категории, познати като ,,тип затворници от съответния цвят на дъгата..."

   И още:
   ,,...Планира се класификация на децата според жертвоприношенията, осъществявани по време на масовите черни церемонии, в които някои деца ще бъдат използвани като сексуални роби.
   Планира се класификация на затворниците според медицинските експерименти, където наркотици и нови технологии ще бъдат тествани върху хора. Класификация на здравите затворници в името на международен център на донорите, предоставящи витални органи от своето тяло, след като в тях самите монтирани механични устройства ще заместват истинските..."

    Още:

  1. Планира се здравна система за всичките подземни работници. Новият световен ред е изграден върху диктатура, основана на Луциферианска религия, диктатура която дава илюзия за демокрация. И за да се поддържа тази илюзия за демокрация лагерите и робския труд ще бъдат прикрити под земята под формата на масивни колонии, изграждащи се в момента, докато четете този доклад.
  2. Планира се класификация на т.нар. ,,несигурни затворници". В международния ,,преквалификационен" център, политическите и религиозни затворници ще бъдат пре-обучавани със съответните мерки според случая, така че да станат способни да възприемат международната телевизионна програма, възхваляваща добродетелите на световното правителство в името на благото на цялото човечество:
  3. Планира се класификация на международните екзекуторски центрове.
   ,,...Ние все още очакваме подробности върху тази класификация и очакваме да бъдат потвърдени цветовете по скалата на дъгата, класифициращи затворниците, но това е план на тези, които планират бъдещето. Вие трябва да разберете, че когато реших да напусна 6 месеца по-рано, имайки предвид всички тези планове и информации относно значителен проект, като проекта на НАСА ,Синият лъч" (Скоро ще има публикация и за Синия лъч), бях сигурен, че няма да оцеля, за да видя приложението на всичко това за световната култура и религия. Но сега следвайки дълбоката си убеденост в Христовото учение, както и дълбоката ми любов към всички мои непознати братя и сестри в Америка, аз просто съм готов да отдам своя живот, ако се наложи за истината в името на Исус Христос, само и само да бъде спрян този проект - т. нар. ,,Четири основни стъпки" в осъществяването на сатанинския Син лъч. Аз питам всеки, който чете следващите описания, дали няма да се парализира от страх, но за да се разпространи до всеки съдържанието на този доклад, както и за да се организира начинът за оцеляване от това зловещо шоу, подготвено от Новия световен ред, трябва да разберем, че Новото световно правителство не е нещо безсмъртно, нито постоянно, а само краткотраен период. Онова което трябва да направим е да помислим как да се организираме, за да оцелеем пред тези Сатанински планове..."

1 коментар:

  1. Tova nqma da stane. Angelite na dobroto i Svetlinata nqma da go dopusnat. Dobroto e po-silno ot zloto.Ne se strahuvaite, hora!

    ОтговорИзтриване

Предоставено от Blogger.