Ads Top

4000 въоръжени ислямисти са проникнали в Западна Европа като бежанци

   Това е първата част от инвазията на ИДИЛ срещу Запада, казва джихадист

   Източникът на вестника, който е около 30 те и непрекъснато почесва наболата си брада,
реши да разкрие подробности от зловещата инвазия на терористите, пише изданието. "Само чакайте да видите какво ви чака", подсмихва се джихадистът. След това спокойно казва,че има хора, предани на Ислямска държава, които спокойно минават през дългата и строго охранявана 565 мили турска граница.Тези хора спокойно вече са проникнали и в бежанските групи в Гърция и останалите страни от Европа.

   Информаторът допълва ,че поставените под прикритието на бежанци джихадисти, които всеки момент очакват само сигнал, са първата част от гигантската атака към Запада. Тя ще бъде отговор на американските въздушни удари срещу Сирия. "Ако някой ме атакува, сигурен съм, че аз също ще го атакувам", казва ислямистът. И след това съвсем спокойно казва,че джихадистите се възползват най-вече от това, че момента повечето европейски страни са щедри и са отворили широко границите си за бежанците. Хората на ИДИЛ ползват помощта на каналджии и така без проблем влизат дори в Австрия, въпреки наложените преди ден гранични мерки за контрол.

   "Има бойци, които искат да отидат да видят своите семейства из Европа. Други просто пътуват и чакат сигнал. Разбирате ли- това нашето е мечта за Халифат не само в Сирия, но и в целия свят", казва джихадистът.

   Преди дни самият Абу Бакр Ал Багдади се обърна към верните си следовници по света с призива да правят атентати навсякъде по света, където се намират- Австралия, Белгия, Франция. 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.