Ads Top

Предсказания за Третата световна война

   Различни ясновидци от изминалите векове описват съвременната ситуация, която трябва да се разглежда като цикличен поврат. С оглед на политическото положение в света - най-вече в Европа - и на безумната ядрена надпревара пророчествата за Трета световна война са актуални важност, ето защо тук накратко ще се спрем на тях още веднъж.

 

   След атентатите от 11 септември предсказанията на различни ясновидци за разрушаването на Ню Йорк придобиват все по-голямо значение.

   Най-яркият пример, който ясно подчертава, че пророчествата трябва да се взимат насериозно, е убийството на сръбския премиер Зоран Джинджич, малко преди да избухне втората война в Ирак.

   Във връзка с нова близкоизточна война именитият ясновидец Алоис Ирлмайер предсказва убийството на високопоставено лице ма Балканите. Няколко дни след атентатите на 12 март 2003г. срещу Джинджич избухва, както се знае, ,,неизбежната" Втора иракска война.

   Особено интересни по отношение на политическата ситуация са различните видения, които много точно описват Третата световна война. В центъра на главните военни действия стои Европа и решаващата роля се приписва на Русия, която се определя като бичът на Третата световна война!

   Предсказанията за Трета световна война са страшно много, за това тук ще споменем само някои. Хвърлят се на очи два основни признака:

  1. атомен конфликт между САЩ и Русия и
  2. нахлуването на Русия в Западна Европа.
   По точка - 1 използване на атомни оръжия:
   Ерна Шиглицц (1894-1965): ,,За отмъщение ще последва атомен контраудар срещу всички градове на САЩ."
   Ответните атомни удари на САЩ ще унищожат обширни територии в Русия. В резултат в Русия ще се стигне до контрареволюция, която ще срине досегашната система!
   
   Ясновидката Вероника Люкен казва: ,,Русия планира да завоюва Съединените щати и Канада с ракети. Виждам голяма, ужасна война. Виждам... изглежда като гъба. Огромна експлозия и всичко е разрушено."
   
   Онит: ,,Американският промишлен триъгълник Детройт, Чикаго, Ню Йорк и символите му отново остава пуст и безлюден както някога."
   
   Йохансон: ,,Сред американските градове ми се показаха като най-силно засегнати следните: Чикаго, Минеаполис, Вашингтон, Ню Йорк; последният беше най-пострадал. За тота свидетелстват развалините... всичко беше обгърнато от облаци прах, големи и малки предмети, откъснати при щурма, се носеха из въздуха. В много части на града избухваха огромни пожари... много кораби бяха извхърлени на сушата, други потънаха на пристана. Не само в града, а и в околностите му се издигаха пламъци, небето приличаше на огнено море. В горите на Канада също видях огромни пожари... опустошенията от урагана в тази страна бяха страшни..."
   
   Алоис Ирлмайер (1894-1959): ,,В Америка ще бъде унищожен един голям град от ракетни снаряди."
   В друго видение на Ирлмайер се казва: ,,Виждам нашествие на жълти хора през Аляска в Канада и САЩ. Но тълпите ще бъдат отблъснати."

   Изглежда, че Париж също ще бъде нападнат, както между другото предсказва Нострадамус:
   Строфа III/84:
   Голям град ще бъде разрушен,
   и от жителите му ще остане само един:
   стени, хора, храмове и изнасилени девици,
   от огън, чума, оръдия ще загине народът.

   Строфа V/8:
   Огънят ще се разпростре, смъртта ще се настани,
   гюлетата ужасни страх ще всяват,
   през нощта Армадата ще срине Париж,
   Париж в огън, за радост на врага.

   Вероятно нощем Париж ще бъде обстрелван от подводница с атомни ракети и ще бъде сринат със земята. След това градът и околностите ще останат безлюдни!

   В строфа VI/43 се казва по този повод:
   Дълго време безлюдно ще остане,
   където се простираше Сен е Марн:
   стражите, примамени в битката по Темуза,
   ще бъдат повалени, без да отвърнат.

   Използването на ядрени оръжия в Третата световна война се предсказва и потвърждава от много ясновидци. Споменават се като разрушени и други градове: Москва, Прага, Лион, Берлин, Улм и Мюнстер.
 
   Въз основа на различните предсказания с голяма вероятност може да се приеме, че Третата световна война ще започне през пролетта в Близкия изток - в началото Централна Европа няма да е засегната.

   Войната ще връхлети Европа изненадващо и ще бъде много кратко. Бойните действия ще продължат максимум три месеца. Ясновидците говорят за най-модерни ядрени и химически оръжия.

   Една пророчица вижда войниците да носят водолазни костюми и намира това за много странно. Въпросните ,,водолазни костюми", с които са облечени войниците, е гумено защитно облекло при нападение с оръжия за масово поразяване. Защитните маски на войниците от бившия Варшавски договор имат филтър не както при тези на западните войници - директно на маската, а го носят на колана. Маската и филтърът са свързани с въздушен маркуч както при водолазите.

   Ерна Шиглиц изпраща на У. Дж. Бек следното послание: ,,От своята тиха кабина тази жена наблюдаваше гибелта на света. Следват твърдения: техническото ниво за първи път дава възможност целият свят да се управлява от един център на властта. Докато на Запад най-важното е комфортът, стандартът, луксът. Изтокът се подготвя, подстрекава към бунт, закалява народите си,  загрижен е за новото поколение и оръжията. По законите на военната стратегия руснаците укрепват фланговете си, преди да нахлуят в центъра, т.е. в Европа... Към края на юли съветски войски нападат светкавично Западна Европа. В началото на август проникналите руски танкове ще бъдат в централна Франция, вероятно около Лион, и малко по-късно унищожени при Улм.
   В средата на август съветски елитни части нападат Аляска. В Европа се стига до спускане отгоре на радиоактивна жълта стена. Прага ще бъде унищожена от ядрен удар... Съветският съюз е принуден да се отбранява в Западна Европа. За отмъщение следва ответен удар срещу всички градове на САЩ. Съединените щати ще отвърнат едновременно. Обширни части на Съветския съюз и последните съветски ракетни силози ще бъдат унищожени. В резултат на тези събития в Съветския съюз ще се стигне до контрареволюция която ще срине досегашната система! През септември ще има последен отчаян опит на съветските подводници да сразят Европа с атомен удар. При тази атака много френски и германски градове ще се превърнат в огнено море... Настъплението на Червената армия ще бъде прекратено. Не само това, съветската армия ще бъде унищожена. В своите войскови колони Съветският съюз ще загуби седем милиона души..."

   Нахлуването на агресора в Германия:
   Дядо Яспер (1764-1833) вижда Третата световна война така:
   ,,Тази война ще тръгне от Изтока. От Изтока се боя. Тази война ще избухне много бързо. Вечерта ще се твърди мир, мир, но не е мир, на сутринта врагът вече ще е пред портата; но бързо ще отмине..."

   Поулусен: ,,Над Русия ще надвисне голям глад. Руският народ ще грабне оръжията..."

   Ирлмайер вижда три нападения от Изток. Една войскова колона първо ще проникне в южната част на Германия до швейцарската граница и ще стигне до Рурската област.

   Вторият и третият клин на атаката ще проникнат през Полша в Северна Германия. ,,Защото при Третата световна война Русия нахлува в Германия на юг, три Химгау... Войната започва преди изгрев. Селяните си седят по кръчмите и играят карти, когато се явяват чуждите войници по прозорците и на праговете на вратите. Армията е от мъже, които изглеждат черни и идват от изток, всичко става много бързо. Виждам тройка, но не разбирам дали са три дни, или три седмици. Тръгва се от Златния град (Прага). Първият змей (клин на атаката) тръгва от синята вода (Дунав) северозападно и стига до швейцарската граница. Вече не виждам дунавските мостове при Регенсбург, западно от синята вода (Дунав северно от Химгау).:

   Бернар Бувие дава следното тълкувание на това пророчество:
   ,,След криза, която на Запад вероятно няма да бъде разтълкувана като повод за война, може би през пролетта, изненадващото нападение ще дойде без предварителен период на напрежение. Плановиците от НАТО обаче предвиждат период на напрежение, така че в този срок пактът да алармира войските, с които разполага, и така преди началото на войната своевременно да се приключи с необходимите мерки за мобилизация. Представената ситуация без криза ще е фатална за НАТО. Атаката очевидно ще бъде не срещу готов за отбрана защитник, а ще ни хвърли във войната напълно неподготвени, абсолютно изненадващо посред мира. И за това няма обяснение. Западните политици, политиците от Федералната република, не могат да бъдат толкова наивни, толкова доверчиви!"

   Или действат по поръчката?
   На тази мисъл ни навежда цитат от Ричард Коен от 18 юли 1990г., който Ян ван Хелсинг помества в ,,Книга 3 - Третата световна война": ,,Не трябва да разглеждаме НАТО като двустранен съюз. В действителност Северноатлантическият пакт е като кучешка каишка, на която се държи Германия.
   Сигурно разбираме какво имат предвид."

   Изненадващо нападение над Федералната република, което се описва от различни ясновидци, може да се случи само при гореописаната ситуация и да бъде успешно.

   При Нострадамус се казва следното в строфа IV/22:
   Голямата войска, която ще бъде отпратена,
   ще се окаже скоро нужна на Владетеля,
   обещаната отдавна вярност ще бъде нарушена,
   гол ще се окаже той (Владетелят) в злочеста бъркотия.

   Ян ван Хелсинг пише по този повод:
   ,,Ако приемем, че тази строфа е правилно съотнесена, що се отнася до войската става дума за САЩ, чиито войски са изтеглени от Германия. Но много скоро Германия ще има силна нужда от тях, а именно щом нахлуе агресорът от изток. Но очевидно САЩ няма да спазят обещанието си за помощ и Германия трябва сана да се оправя. Тя буквално ще се окаже гола."

    Строфа XI/29 от Нострадамус:
   Грифонът (ФРГ) може/трябва да е готова
   да се противопостави на врага
   и силно да укрепи армията си,
   защото иначе ще дойда слонът,
   който с един удар ще я изненада.
   Шестстоин и осем, морето пламва.

   Изследователят на Нострадамус Конрад Клее разшифрова строфата ето така:
   ,,Грифонът е грабливата птица от герба на Германия. Слонът е руският парен валяк и на други места при Нострадамус също се използва като код за Русия. Ако си представим картината, сравнението е много удачно: като стадо слонове с тътен нахлуват в Германия, дулата на танковете стърчат нагоре като слонски хоботи."

   В строфа V/94 четем:
   Той ще преминава през голямата Германия,
   Брабант и Фландрия, Женева, Брюж и Булон,
   на примирие готов като се престори,
   великият водач от Армения ще нападне Виена и Кьолн.

   Строфата може да се разбира така: настъплението ще продължи в голямата, повторно обединена Германия, след това към Брабант и Фландрия, Женева, Брюж и Булон. Примирието очевидно е само хитрост от страна на агресора. Великият водач Армения (Русия) ще нападне Виена (Австрия) и Кьолн (Рейнска област).
 
   Дали Русия, както е обрисувана от много пророци, е бичът на Третата световна война?

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.