Ads Top

Бил Клинтън и китайската връзка

   През 1999г. се разчува за една операция, която надали може да бъде надмината по абсурдност и безсмислие, но пък е явно доказателство за задкулисната политика от миналия век.

   Тогавашният американски президент Бил Клинтън в пълна секретност дава благословията си на Китай да бъде продадена най-новата американска ядрена технология! През втората седмица на март 1999г. във ,,Вашингтон Пост"  се появява статия на известния политически журналист Майкъл Кели със заглавие: Lies about China (,,Лъжи за Китай"):
Нотра Трълок, шеф на тайната служба на министерство на енергетиката, отркил косвени доказателства, че Китай е узнал тайната на САЩ как се контролират атомните бомби... Тайната на Белия дом щеше да остане скрита, ако на нея не се беше натъкнала разследваща комисия, оглавявана от републиканеца Кристофър Кокс.
   На 6 март 1999г. ,,Ню Йрк таймс" публикува графика, от която е видно, е най-новата бойна глава W-88 със 150кг. собствено тегло е тридесет пъти по-лека от бомбата над Хирошима, тежаща 4500кг. Последната е с дължина над три метра, W-88 е дълга само 70см., но е поне десет пъти по-мощна от Хирошимската бомба. W-88 е част от онези секретни американски оръжия, за които Китай получава всички работни планове.

   На 15 март 1999г. сенаторът републиканец от Оклахома, Джеймс Инхоф изразява пред американския сенат възмущението и негодуванието на народа. Инхоф заявява следното в присъствието на вицепрезидента Ал Гор:
Господин председател, настоявам, да ме изслушате. Ще ви разкажа една история за шпионаж, съзаклятие, измама и тайна, една история, в която за милиони американци става дума на живот и смърт... Китайците откраднаха нашата технология, а президентът скри и запази в тайна тази информация... В много случаи Клинтън лъга народа, когато ставаше дума за опасността от атомни ракети в ерата след Студената война. През повече от 130 различни случая Клинтън направи изказвания като ето това: ,,За първи път от началото на атомната ера няма нито една атомна ракета, насочена тази вечер към някое американско дете. Нито една!" При това той знаеше, че Китай е насочил не по-малко от 18 междуконтинентални ракети към децата на Америка...
   Според нови преценки се смята, че китайците биха могли да мобилизират народна армия от двеста милиона души. Твърде интересна цифра, тъй като точно тя се споменава в Апокалипсиса!

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.