Ads Top

От Речта на Джон Фицджералд Кенеди до убийството му

   Джон Фицджералд Кенеди, в опита си да отстрани паразитите от властовите позиции, се обръща към американската нация със следната реч:
В отворено и свободно общество думата ,,тайно" е неприятна и дори отблъскваща. Затова и ние - като народ, принадлежащ исторически на времето, в което живее, се противопоставяме на тайните общества, на тайните клетви и тайните събрания. Изправени сме пред огромна и безмилостна конспирация със световни мащаби, която се основава най-вече на тайни средства, за да разширява сферите си на влияние. Международен заговор, който си служи с внедряване на агенти и с подривни средства, вместо с избори; със заплахи, вместо с предоставяне на правото на избор. Това е система, която е вербувала големи човешки и материални ресурси в изграждането на добре действаща машина; която умело си служи с дипломацията, тайните служби, икономиката, науката и политиката и организира военни операции. Действията й не се огласяват, а се държат в тайна. Грешките й не се изваждат на показ, а се премълчават и укриват; противниците й не се подлежат на оспорване, а тайните си не позволява да бъдат разкривани. Ето защо атинският законодател Солон издава закон, който гласи, че отбягването на спорове е престъпление за всеки гражданин. Обръщам се към вас за помощ, за да ми помогнете в трудната задача да информирам и да предупредя американския народ за всичко, което се случва. Убеден съм, че с ваша помощ човек ще се превърне в онова, за което е роден - да бъде свободен и независим.
   Убийството на Дж. Ф. Кенеди
   
   Човекът, предприел трудното начинание да освободи американската нация от робството на частните банкери, е велик президент на САЩ на име Джон Фицджералд Кенеди. Но и той като историческия си предшественик е убит за това, че дръзва да застане срещу плановете на големите.
   През 1963г. издава указ, теоретично непознат за американския народ - Изпълнителна заповед Ном: 11 110, за да попречи на Федералния резерв да продължава да отпуска заеми, обременени с лихви, на правителството на САЩ. Само с един обикновен подпис президентът Кенеди поставя извън играта Федералния резерв, а заедно с него и глобалния елит, контролиращ едрите финансови кръгове. Ако смелият му проект се бе увенчал с успех преди гибелта му, скалъпвайки фарса на самотния терорист, много страни по света щяха да последват американския пример и така да освободят човечеството от най-наглите паразити!

   По силата на този указ Министерството на финансите емитира повече от 4 милиарда долара, но малка част от тях успяват да влязат в обращение заради убийството на Кенеди. Новата държавна валута, която той одобрява, е емитирана като освободена от лихви и дълг, но със сребърно покритие, отговарящо на сребърния резерв в трезора на държава. Така прави опит да замени банкнотите на Федералния резерв, емитирани от Централната частна банка, с банкноти, собственост на САЩ, отпечатани от Американския държавен трезор. Разпоредбите, свързани с външната политика, включително и монетарната, се оказват единствените, които на практика са в състояние да сложат край на проблема с публичния дълг, като прекратят набързо войната с Виетнам (една от поредните войни, които елитът бе пожелал, за да хвърли в дългове американския народ) и върнат на държавата паричния суверенитет. Ако бяха оставили Кенеди да изпълни поетия ангажимент за изтегляне на войските от Виетнам до 1965г. и да приложи Изпълнителна заповед Ном. 11 110, това със сигурност щеше да унищожи печалбите и сериозно да застраши упражнявания от банкерите контрол върху света.
   Това е истинската причина, поради която президентът Кенеди е убит на 22 ноември 1963г. А емитираните по неговото нареждане народни банкноти веднага се изваждат от обращение. Убийството му е поредното предупреждение за всички след него да не се намесват в механизмите за контрол и създаване на богатства. И така Кенеди споделя трагичната съдба на Линкълн, а марката на автомобила, в който се вози в деня на убийството, по ирония е Линкълн!

   Кенеди произхожда от фамилия, която традиционно се ползва с протекциите на елита. Затова е и много добре запознат с всички най-тъмни задкулисни игри в икономиката, политиката и войните, организирани от него. Не е тайна, че е избран за президент благодарение на мръсните гласове на мафията, а предизборната му кампания финансират пак същите щедри меценати от едрите финансови среди. Въпреки това, той се заиграва в двойна игра с наивната цел да се добере до стаята с бутоните, откъдето да се опита да промени хода на историята.

   Обстоятелствата около убийството на Кенеди и отклоняването на съдебните органи от вярната следа
   
   Още с встъпването си в длъжност отношенията между Кенеди и ЦРУ са силно изострени. Президентът много добре знае, че Алън Дълес - шефът на ЦРУ по онова време, е доверено лице на тайните общества (тъй като е в близки роднински връзки с Рокфелер и делови човек  от едрите финансови среди). По тази причина се разпорежда той да бъде освободен от длъжност заедно със заместник-директорите си Чарлз П. Кейбъл и Ричард Бисел. Предприемайки подобно действие, Кенеди обявява открита война на тайните служби. Алън Дълес е сред кредиторите на Хитлер, подставени от елита, и с уволняването му Кенеди се опитва да неутрализира действията на американските секретни служби, като с помощта на брат си Робърт - министър на правосъдието, премахва и реорганизира оперативните звена.

   Не бива да ни изненадва фактът, че убийството на президента Кенеди много бързо е приписано от ЦРУ на Лий Харви Осуалд, макар и да съществуват доказателства срещу тази версия. Разследването, което се води от окръжния прокурор на Ню Орлеанс Джим Гарисън, сочи в действителност, че Осуалд по никакъв начин не може да бъде обвинен за това престъпление, тъй като, както разкриват любителските кадри, заснети от Ейбрахам Запрудер, Кенеди е застрелян с куршуми, идващи от предната, а не от задната част на автомобила. Накратко казано, Осуалд няма как да е бил в състояние да уцели президента от книжарницата, в която се е скрил според възстановката на официалната версия. Истината е, че покушението над Кенеди не е дело на обезумял самотник, както опитват да ни внушат медии и институции, а плод на група добре обучени професионални убийци.

 След като си дава сметка, че секретните служби са го превърнали в изкупителна жертва, Осуалд решава да хвърли светлина около случая и да даде показания пред съда, но преди да проговори, е убит от евреин-мафиот на име Джак Руби (истинското му име е Джейкъб Лион Рубенщайн). Въвличането на представили на купола на едрите еврейски финансови среди в това второ поръчково убийство не остава неразкрито.
 
   Добре известен е фактът, че най-силният и влиятелен човек в САЩ е мафиотът-евреи Майер Лански (истинското му име е Майер Суховлински). Той е и сред инициаторите на проекта, който води до изграждането на Лас Вегас и сътрудничи активно на американските секретни служби. Сред деловите му съдружници са имената на най-видните представители на италианската мафия - Ал Капоне и Лъки Лучано. На свой ред и Джак Руби е убит, за да се потулят отново задкулисните игри, които могат да разкрият истинските извършители на убийствата. Всеки път, когато обстановката става опасна, Лански се укрива в Израел, където се ползва с покровителството на високопоставени политици.
   Именно един от сътрудниците му - Майер Харис (Мики Коен), който е внедрен в артистичните среди на Холивуд, запознава Мерилин Монро с Кенеди, за да бъде използвана от глобалния елит като агент информатор. Освен че има връзка с актрисата, евреинът Коен е известен и с многото си сексуални забежки с най-големите звезди от света на киното, като, разбира се, използва любовните си авантюри, за да ги изнудва и заплашва, когато се наложи. След като е употребена, и Мерилин Монро е застигната от злочестата съдба на Кенеди и останалите. Убиват и нея, а за да прикрият престъплението, се разиграва сцена на самоубийство след злоупотреба с наркотици.

   Между впрочем, Коен е един от най-близките сътрудници на Менахем Бегин (известен терорист, станал по-късно президент на Израел - държавата на Ротшилд). По тази причина той използва Мерилин като троянски кон, за да стигне по-близо до Кенеди, а после да предава информация от първа ръка на израелските тайни служби. Една от срещите между Коен и Беегин по-късно е описана от Джими Фратиано (шеф на мафията), наречен Шпионина:
След като приключихме разговора, се заразхождахме напред-назад из стаята, а после ни бе представен някакъв си човек на име Менахем Бегин, който бил боса на ,,Иргун" - нелегална престъпна организация в Палестина. Въпросният човек носеше на ръката си черна превръзка и твърдеше, че е издирван за взривяване на бомба в хотел, където намират смъртта си 100 човека. Той бе злощастен беглец.
   В опита си да разкрие истинските убийци, прокурорът Джим Гарисън призовава Клей Лавърн Шоу (бизнесмен и агент на ЦРУ) да даде показания. За съжаление, не успява да свидетелства, защото е убит малко преди да се изправи пред съда.
   Клей Шоу е оправдан и обявен за невинен. После се разкрива, че години наред е работил за ЦРУ и дори е бил директор на Перминдекс - отдел на Мосад за организиране на убийства. Гарисън посочва и факта, че всички свидетели на убийството са били заплашвали да не излагат версия, различна от официалната. Тук е излишно да добавяме, че по време на разследванията прокурорът непрекъснато е критикуван и нападан както от основните медии, така и от институциите, контролирани от елита. Впрочем голяма част от хората, дали показания пред Комисията Уорнър, на която е възложено да поеме разследванията, твърдят, че показанията им са били преиначени!

   Тука става дума за държавно убийство, което се ползва с протекциите на високопоставени политици и висши институции - убийство, което носи подписа на елита. Но въпреки обструкционизма и непрекъснатото отклоняване от вярната следа, има факти, които повече от красноречиво говорят, че американските секретни служби са съучастници в убийството на Кенеди.
   След покушението тялото на Кенеди е транспортирано със самолет от Далас до Вашингтон за аутопсия. Натовареният с тази деликатна задача патолог е заобиколен от държавни служители. И въпреки това мозъкът на президента (който след като бъде обследван, е можел да разкрие откъде са дошли куршумите) изчезва по най-мистериозен начин от моргата. Много други хора, които са разполагали с неудобни факти, свързани със случая, умират при пътно транспортни произшествия, престрелки или от инсценирани класически самоубийства, които често пъти сполетяват неудобните свидетели в подобен род разследвания.

   Втората официална разследваща комисия от Камарата на представителите (HSCA) доказва с 51 свидетели присъствието на втори стрелец от хълма, останал неидентифициран, което потвърждава хипотезата за заговор. Синът на Хауърд Хънт - известен агент от ЦРУ, въвлечен в скандала Уотъргейт, разкрива, че баща му е бил на площад Дейли Плаза, когато Кенеди е убит. И наистина са открити снимки, на които Хауърд Хънт е заснет заедно с Джеймс Ърл Рей (убиецът на Мартин Лутър Кинг) и Франк Стърджис.

   Кой тогава би могъл да организира подобна операция на прикриване и отклоняване от вярната следа, ако не самите секретни служби, обслужващи тайните общества?

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.