Ads Top

Как изглежда животът в Новия свят

   На практика е много лесно. Ако искам да успокоявам и манипулирам по-големи човешки маси или общности, трябва да ги държа под влияние на упойващи вещества. Много ефикасен успокоителен наркотик е флуорът. Той е отрова. И ако убедя хората всяка сутрин да си мият зъбите с флуор или да приемат флуорирана сол, - дори беззъбите кърмачетата вземат флуорни таблетки - тогава успешно ще влияя върху хората.
   Човек приема тази субстанция ежедневно, от сутрин до вечер и си мисли: ,,Това е полезно, тялото има нужда о него, аз върша нещо добро". По този начин бавно, но сигурно се трови. Това е единият аспект.
   Другият е контролът и фактът, че човек свиква с него и го счита за ,,нормално". Обикновеният гражданин си подрежда живота така: ,,Използвам чип-карти за всяка покупка. Ако се нуждая от универсално средство, имам карта, тя е удобна, чудесна, харесва ми, това е моят живот." Така се създава духовно поведение. А зад него стои планът. Това не е обикновено обществено развитие. Не! Извършва се напълно съзнателно, като насочва човечеството и неговото мислене в точно определена посока

   Коя е тя?
   Хората да обикнат Новия световен ред! Това е главният въпрос. Преди четири десетилетия биха се съпротивлявали срещу него. Днес е чудесно да се заплаща само с карти. Това е практическо промиване на мозъка, скъпи мои!
   Човешките маси са до такава степен несъзнателни, недисциплинирани, егоистични и глупави, че илюминатите нямат никакви скрупули и опасения да ги контролират и дори да избият много от тях. Човечеството не струва нищо! Това е мнението на висшестоящите, а също и моето.

   Аз виждам повечето хора са невежи, но това не ме прави толкова хладнокръвен и пресметлив - като Хенри Кисинджър например, който през 1992г. казва на конференцията на билдербергерите в Евиан:
Днешна Америка би се възмутила, ако войските на ООН окупират Лос Анджелис, за да възстановят реда. Но в близко бъдеще тя ще бъде благодарна! Особено ако на хората им се каже, че някаква външна заплаха - все едно дали реална или измислена - застрашава съществуването им. Тогава по цял свят настоятелно ще молят световните лидери за спасение от това зло. Единственото, от което всички се страхуват, е неизвестното. Ако току-що представеният сценарий се осъществи, те доброволно ще се откажат от правата си, стига вместо тях световното управление да им гарантира лично благополучие.

   Човекът изобщо не забелязва до каква степен е зависим от системата. Загубил е своята прасвобода, която му е давала възможност сам да се грижи за себе си, като върви из гората, познава растенията и билките и не умира от глад. Днес сме зависими от други държави, от неестествени храни и плодове, които съвсем не произхождат от нашия регион и не можем да се изхранваме от онова, което расте в свободната природа, защото сме загубили способността да го разпознаваме. Но главното е, че все повече изпадаме в тази зависимост, чувстваме се добре в нея и я приемаме. Новият световен ред и тази зависимост и контрол не са непременно нещо лошо, това може и трябва да е за благото на човечеството. И все пак е вид заробване, прави хората напълно несамостоятелни и неспособни да живеят сами. Малките групи не могат повече да оцеляват.

   Ако наблюдаваме внимателно и трезво актуалната световна ситуация, ще видим, че този ред е вече въдворен. По-голямата част от хората обаче не са го забелязали и в близко бъдеще ще продължат да се придържат към старите си навици, мнения и постъпки. Новият световен ред ще бъде вграден в духовното човешко поведение и ще повлияе върху мисленето ни по такъв начин, че всички ще го приемат като свое собствено виждане и разбиране. Ще има още много начални тласъци, които ще ускорят процеса на убеждаването. Новият световен ред е устройството, което е придружено от нарастващия контрол. Човек трябва да участва много съзнателно в ежедневния живот и актуалните събития, за да може да забележи контролния механизъм. Дори работещи в тази мониторингова система често нямат представа, че са дребни детайли от цялостна програма. Но тя тотално ще преобрази обществото. Всичко ще се промени, ще се разруши и от произведения хаос ще се създаде Новият световен ред - ние вече го имаме. Той се е наложил в определени начини на живот и обществени области, а хората съвсем не го забелязват...

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.