Ads Top

Най-бързият начин да обереш богатствата на цели държави и да ги подчиниш са войните

   Най-бързият и сигурен начин да обереш богатствата на цели държави и да ги подчиниш са войните. Те преразпределят ресурсите винаги в полза на финансовия олигархичен световен елит. Разбиват монархиите и християнската църква, тоест - възможността за живот по Божиите закони. Това разбиване и превземане на света е стара юдейска мечта.

   Първата световна война била запалена в Сараево, където членовете на тайно общество Гаврилович и Гаврило Принцип убиват австро-унгарския наследник. И двамата са масони, става ясно, става ясно в хода на разследването. През 1926г. сръбският масон Лазаревич ще признае това на масонска сбирка в Дома на сръбската гвардия в Белград.
   Войната, пламнала през 1914г. и завършила през 1919г., дава като резултат:
   9 милиона убити, три разбити големи европейски монархии - Австро-Унгария, Германия и Русия. И огромни печалби за САЩ. До 1914г. САЩ имат общи дългове към европейки страни на стойност над 7 милиарда долара. По време на войната САЩ не само ликвидират дълговете, но и стават най-големият кредитор в света. 1920г. заварва съюзниците с общ дълг 20 милиарда към САЩ. В списъка на длъжниците влизат Англия, Франция, Италия, Белгия, Чехословакия, Югославия, Австрия, Естония, Латвия, Литва и Унгария.
   Общата сума на печалбите на американските корпорации от тази война се изчислява на 27,3 милиарда тогавашни долара. Само за 1916г. в отчета на 48 водещи щатски фирми се наброяват 965 милиона тогавашни долара печалба. Броят на милионерите в САЩ нарастват шест пъти в периода 1914-1919г. Тази финансова върхушка е главно еврейска, както доказва автомобилният магнат Хенри Форд в книгата си ,,Световното еврейство" от 1920г. Това е съпроводено и с мощна еврейска емиграция от Европа към САЩ през тези години. ,,В периода 1904-1914г. ежегодно пристигат по 100 000 евреи" пише в ,,Евреите в международната политика", София 1998г., издадена със съдействието на израелския посланик. Пак в това изследване се отчита, че ,,в навечерието на Първата световна война американското еврейство е втората по големина еврейска общност в света след Русия". Споменатият по-горе милионерски елит, забогатял от съсипването на Европа чрез война, е основно еврейски.
   Ето какво пише в ,,Евреите в международната политика":
Редица индустриалци и финансисти от тази среда (еврейската) се превръщат в синоним на развитието на Америка като световна сила. Имена като Селигмън, Гугенхайм, Кун, Лоеб (финансирали болшевишката революция, както установихме), Уорбъг, Спайър, Шиф, Строс, Лемън, Гоулдмън, Роузънуълд, Сакс и др. представляват фамилии, основатели на мощни финансови институции и търговски компании.

   Лично президентът Уилсън предлага за член на Върховния съд отявления ционист Луис Брандайс. Той пък привлича във върховната съдебна власт други ционисти - Гоулдбърг, Фортас, Гинзбърг и др.
   Ето как стоят нещата след Втората световна война със стандарта на евреите в Америка според статистическите данни от преброяването на населението през 1970г., изготвени от The Urban Institute, Washington, D.C. и публикувани в изследването на Thomas Sowell ,,Ethnic Amerika - A History" през 1981г. При налагане на мярка от 100 единици за среден жизнен стандарт семейният доход на етническите групи в САЩ е следният: на евреите е на първо място - 172 единици, следван от японците - 132 единици, поляците - 115 единици, китайците и италианците - 112 единици, германците и англосаксонците - 107 единици, ирландците - 103 единици, следват групите под средния стандарт: филипинците - 99 единици, емигранти от Антилските острови - 94 единици, мексиканци - 76 единици, пуерториканци - 63 единици, чернокожи - 62 единици, индианци - 60 единици.

   Както виждаме, коренното население на САЩ е най-ниско в стълбицата на материалното богатство, а на първо място е ,,богоизбраният" народ, който носи със себе си и прилага навсякъде философията на обсебване на чуждото богатство като нещо дадено свише. Тези, които биха казали, че евреите са най-богати в САЩ, защото са най-умни, нека да поспорят с англосаксонците, ирландците или италианците по този въпрос. Освен че такова изявление ще бъде проява на расизъм в най-чиста форма, то няма да отговаря и на истината.
   След като евреите са превзели финансово и политически Америка, не е за чудене, че през 1962г. Върховният съд на САЩ начело с ционистите Брандайс, Гоулдбърг, Гинзбърг забранява четенето на християнски молитви и Евангелието в американските училища.
   В същото време мощната Русия (там е втората по големина еврейска общност, както видяхме по-горе), е извадена от играта и предадена на съсипия и ограбване от евреите-болшевики - от Бронщайн-Троцки до Кириенко-Чубайс, Гайдар. Березовски и останалите днешни ,,олигарси", които ограбват руската страна след т.нар. перестройка и които грешно наричат ,,руски олигарси", защото те са чисти евреи и са толкова руснаци, колкото бяха сатрапите Троцки, Свредлов, Ягода, Каганович и останалите убийци на 66 милиона християни.
   Вече няма кой да конкурира новата Юдея - САЩ. Те стават водеща сила много преди да се появи държавата Израел. Впрочем на мирната конференция във Версай през 1919г. американското еврейство е силно застъпено, както пише в ,,Евреите в международната политика" - Луис Маршал, Джулиан Мак и други работят заедно с видни европейски евреи и стигат до споразумението да се създаде еврейска държава на територията на Палестина. Но до този момент ще изминат все пак десетилетия и още една разоряваща война, отнела 20 милиона християнски, православни руски живота - Втората световна.

 

1 коментар:

  1. Статията е манипулативна измислица. Цитат от нея "След като евреите са превзели финансово и политически Америка, не е за чудене, че през 1962г. Върховният съд на САЩ начело с ционистите Брандайс, Гоулдбърг, Гинзбърг забранява четенето на християнски молитви и Евангелието в американските училища."
    Фактите!!!
    Луис Димбиц Брандайс, (англ. Louis Dembitz Brandeis, 1856-1941) e виден американски юрист от еврейски произход. Съдия е във Върховния съд на САЩ през периода 1916–1939.

    ОтговорИзтриване

Предоставено от Blogger.