Ads Top

Разрушаването на Ню Йорк

   След атентатите на 11-ти септември пророчествата за разрушаването на Ню Йорк придобиха съвсем нова светлина. Кой би могъл да си го постави за цел и най-вече кой има техническите и военни средства за толкова мащабен удар? И защо точно Ню Йорк?

   Ако разгледаме политическите взаимоотношения в Близкия Изток и ролята на САЩ в сценария, последният въпрос ще намери отговор. Като се има предвид, че подстрекателите са ислямисти, което и досега все още не е доказано, ударите от 11-ти септември имат голямо символично значение! Нека не забравяме, че Ню Йорк се определя от мнозина като тайната столица - и по отношение на проектите за изграждане на Новия световен ред. Всички решаващи инициативи в световната политика и световната икономика идват от Ню Йорк (Уолстрийт, ООН и т.н.). Свързаните с Ню Йорк предсказания в наше време стават централна и реалистична тема.

   Земеделският стопанин от Кремс (род. 1939г.) вижда в началото на Третата световна война локален конфликт на Балканите и унищожаването на Ню Йорк:
Наводненията в Средиземноморският район ще бъдат предизвикани от избухването на ядрени оръжия, които ще започнат в по-голяма степен над Адриатика. Трусовете при нас ясно ще се усетят. Вече по време на войната Ню Йорк неочаквано ще бъде разрушен от малки експлозиви, които ще избухнат много ниско. Всичко ще изглежда така, сякаш къщите са отнесени от ураган. Не видях в огнището на експлозията нищо, което да гори. Ще се случи около обедно време. Видях всички подробности ясно и ги разбрах необичайно добре. При нас (Австрия) по това време все още няма да има война. Когато за първи път съобщиха по радиото за разрушението, аз тъкмо исках да хапна малко. В разрушаването на Ню Йорк видях подробности, които човек никога не би могъл да види с просто око. Действието се развиваше много по-бавно от обикновено. Видях града във всичките му подробности. Един тъмен обект падна отгоре върху извиващ се път. Гледах като омагьосан това тяло, докато то се пръсна. Първо имаше отломъци, после и те се пръснаха. В този момент все още не разбирах, какво се беше случило. Първото взривно устройство избухна няколко къщи по-нататък зад една по-голяма, която по дължина беше разположена на брега на морето, другите, погледнати от морето, бяха малко по на юг зад нея. Къщите не падаха и не се сриваха, а най-често бяха отнасяни от огнището на експлозията цели, само леко наклонени. Конструкцията им се разпадаше направо отдолу. Отпред изглеждаше, като че ли потъват в земята.

   След атентатите на 11-ти септември във връзка с тези и други видения на ясновидци се предположи, че в описанията им става дума именно за тези покушения. В тях се има предвид, че пълното унищожаване на световния град Ню Йорк ще продължи на етапи.
   Както изглежда, няма съмнение, че причината за атентатите е една: унищожаване на Ню Йорк! Подбудителите може да са от арабско-ислямистки среди. Има голяма вероятност атентатите да са свързани с ангажиментите на САЩ в Близкия Изток.

   В заключение нека си припомним, че между другото и известният американски ясновидец Едгар Кейси предсказа разрушаването на Ню Йорк.

По-голямата част от Сан Франциско и Лос Анджелис ще бъде разрушена, дори още преди Ню Йорк. Част от сегашното Източно крайбрежия на Ню Йорк, или пък самият град Ню Йорк ще изчезнат.

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.