Ads Top

Писмо изпратено от Алберт Пайк до Мацини - създаване на световен конфликт по-целия свят

   Съществуват известни текстове на Алберт Пайк. По това време той е ,,Суверен Велик Командир" на ,,Върховния съвет на Южната Юрисдикция на Стария и Приет Шотландски Ритуал на Северна Америка" и на 15 август 1871г. пише в писмото си до Мацини следното:


Ще се отървем от нихилистите и атеистите; ще провокираме огромен обществен срив, който ясно ще покаже на нациите ужасното влияние на абсолютния атеизъм, произхода на жестокостта и на най-кръвопролитните размирици. Тогава гражданите - принудени да се съпротивляват срещу малцинството революционери - ще унищожат тези разрушители на цивилизацията. Онези, които вярват, но са разочаровани от християнството и са загубили ориентация, загрижено ще търсят нов идеал, без изобщо да знаят на какво и на кого трябва да се молят. Тогава вече ще са узрели да приемат истинската светлина, оповестена по целия свят чрез същинското учение на Луцифер, което най-сетне ще може да се представи на обществеността. Оповестяването му ще бъде последвано от всеобщо реакционно движение, предизвикано от едновременното унищожаване на християнството и атеизма.

   Още същата година бил съставен план за завземане на властта в целия свят чрез три световни войни. По пътя към  ,,Новия световен ред" (Novus Ordo Seclorum) е трябвало да се инсценира Първата световна война, за да попадне царска Русия в ръцете на Баварския Орден на илюминатите. Тя щяла да бъде ,,изкупителна жертва" за подпомагане на целите на баварските илюминати по целия свят.

   Втората световна война е трябвало да бъде изфабрикувано чрез манипулация на различните нагласи между германските националисти и политическите ционисти и като последица да се разшири руската сфера на влияние и да се създаде държавата Израел.
   Според този план Третата световна война трябвало да избухне поради различията, които щели да бъдат подклаждани между ционистите и арабите. Планирано било разпространяване на конфликта по целия свят. Освен това Третата световна война включвала и взаимното насъскване на атеисти и нихилисти, което да провокира социална революция с невиждани дотогава бруталност и зверства. След разрушаване на християнството и атеизма щели да отдадат нужното уважение на луциферовия принцип и по този начин да ударят с един куршум два заека.
   Първите две световни войни са протекли съгласно него, ще видим дали ще бъде спазен и при третата. Конфликтът между Израел и арабския свят се изостря съзнателно.
   Не бива обаче да забравяме, че тези изявления са правени преди повече сто години. Днешните оръжия са съвсем различни, други са предпоставките и обстоятелствата. Освен това, ако първият план не действа, винаги има план В или С.

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.