Ads Top

Доклад на д-р Ричард Дей - ,,Новата система" която ще промени изцяло света

   Д-р Ричард Дей, бивш водещ медицински директор на спонсорираната от фамилия Рокфелер ,,Planned  Parenthood". Той го изнася на 20 март 1969г. в Питсбърг пред Съюза на американските детски лекари. В него писва ,,Новата система", която вече се въвежда и изцяло промени света. Настоява осемдесет лекари да бъдат подготвени за тази промяна. Д-р Дей, който умира през 1989г,, беше масон от висша степен, а по времето, когато изнася доклада, е професор по педиатрия в университета ,,Mount Sinai Medical School" в Ню Йорк.
   Той предупреждава своите слушатели за плана на световния елит да въведе нова световна диктатура и религия. В началото ги умолява да не водят записки и да изключат всякаква записваща апаратура. Започва с признанието, че по-рано не му е било позволено да говори, но сега - 1969г.! - може свободно да обсъжда тайния план, защото - ,,всичко е готово и никой не може да ни спре"
   Обяснява на слушателите си, че в основни линии ще се случи следното:

- Редуциране на населението;
- Разрешение за раждане деца;
- Нови насоки за смисъла на секса;
- Секс без размножаване;
- Възможност за повсеместно получаване на предпазни средства;
- Сексуална просвета сред младежта като инструмент за световното правителство;
- Подпомагане на абортите с държавни средства с цел намаляване на населението;
- Подпомагане на хомосексуалността;
- Технологии за размножаване без секс;
- Разрушаване на семейство;
- Евтаназия и ,,хапче за смърт";
- Ограничаване на достъпа до платено здравеопазване за отърваване от застаряващите;
- Строг контрол на достъпа до медицински услуги;
- Премахване на частните лекари;
- Трудности при диагностициране на нови нелечими болести;
- Затрудняване на онколечението с цел намаляване на населението;
- Предизвикване на сърдечни атаки за премахване на хора;
- Ранно училищно образование за ускоряване на пубертета и еволюцията;
- Сливане на всички религии;
- Премахване на старите религии;
- Промяна на Библията чрез ревизия на ключови думи;
- Училищното образование като инструмент за индоктриниране;
- Удължаване на учебното време, без децата да научават нещо;
- Контрол на достъпа до информация;
- Училищата като общински центрове;
- Изземване на определени книги от библиотеките;
- Законови промени, които отпушват социален и морален хаос;
- Подпомагане на консумацията на дрога за създаване на атмосфера тип ,,градска джунгла";
- Насърчаване консумацията на алкохол;
- Ограничаване на свободните пътувания;
- Необходимост от повече затвори;
- Използване на болниците като места за изолация;
- Създаване на психологическа и физическа несигурност;
- Използване на криминалността за управляване на обществото;
- Ограничаване на американската индустриална доминация;
- Разместване на народи и икономики;
- Изтръгване на социалните корени;
- Спорт за преустройство на обществото;
- Секс и насилие в забавленията;
- Имплантиране на идентификационни карти (микрочипове);
- Контрол над хранителните продукти;
- Контрол над атмосферните условия;
- Опознаване поведението на хората с цел внушаване на изискваното;
- Фалшифициране на научните открития;
- Използване на тероризъм като основание за налагане на контрол;
- Телевизия, която наблюдава отделния човек;
- Притежаването на собственост минава в забвение;
- Настъпван на нова тоталитарна система.

   Така трябва да си представим Новия световен ред. И всичко това д-р Дей оповестява в речта си още през 1969г. Това означава,че вече сме доста напреднали... и няма връщане на назад.
   Д-р Дей казва също, че илюминатите ,,ще използват една или две атомни бомби, за да убедят хората, че намеренията им са сериозни". Ако не действа мирният план А за интегриране на народите към Новия световен ред, то има план В и С и D... А те вече не са мирни.

   През 1969г. д-р Дей разказва и следното: ,,Световните войни стават излишни заради опасността от ядрен обмен, затова ще се използва тероризмът." И точно тук много добре пасва изказването на Никълъс Рокфелер към Аарон Русо, Той му обяснява, че поставянето на чипове на хората вече се провежда и съответно не може да се отмени. По думите му има два вида микрочипове: чип В, предназначен за масите, и чип А, който ще носят само вътрешни хора и чрез него ще получават особени привилегии - нещо като електронен дипломатически паспорт. Никълъс Рокфелер дава също така да се разбере, че ,,войната против тероризма" е огромна измама.
   Съмнявам се дали това за тероризма идва директно от масонството. Такива разговори се провеждат във всички ложи, но трябва да имаме предвид, че членовете им заемат такива професионални позиции, че могат да съберат повече информация в сравнение с един фабричен работник - например като военни офицери, оръжейни производители и т.н.
   Този инсцениран тероризъм, който служи само за сплашване на хората и за въвеждане на по-строг контрол, не идва само от масонските среди, а е планиран от някои, които имат достъп до такива планове и след това ги споделят с масонските братя.
   Както твърди Никълс Рокфелер. Това означава, че не терористите възпламеняват такива бомби, а например - както на 11 септември 2001г. - участват ЦРУ и Мосад, за да могат по-късно да прехвърлят вината на някого, например на Иран.
   Мисля, че ще ни се случи още нещо, тъй като Барак Обама, най-добрата марионетка, която някога са имали илюминатите, предупреди на 14.04.2010г. Във Вашингтон: ,,Ако всички авторитетни актьори продължават да работят както досега, вероятността терористите да успеят да възпламенят атомна бомба в някой от нашите градове е 51 процента или повече".

   В доклада си д-р Дей твърди, че в институтите и изследователските лаборатории ,,Рокфелер" има намерено лечение за рака, което обаче се пази в тайна, за да се намали населението. Той допълва, че ще бъдат въведени и все по-често срещани многобройни изкуствено създадени от човека болести.
   Много от срещащите се днес видове рак са целенасочено предизвикани чрез добавки в хранителните продукти, чрез облъчвания и др., следователно съзнателно подпомагани.

   Д-р Дей, който по време на Втората световна война работи в станция за манипулиране на метеорологичните условия смята, че атмосферата би могла да се използва за водене на войни, за предизвикване на суша и глад.
   Това е възможно. Още в началото на 20-ти век, Вилхелм Райх открива, че може да влияе върху времето със своите уреди. Той съединява метални тръби с гъвкав метален маркуч с течаща вода и установява, че в облаците над тях внезапно проблясват сини петна. Можел е да предизвика дъжд след дълго засушаване. Проведените между 2005-та и 2009г. опити в либийската пустиня доказват, че с този метод би могло да си извършва напояване. Заради научната си дейност Вилхелм Райт е арестуван и умира в американски затвор.

   Нови методи за оказване на влияние върху времето намират приложение в т.нар. изключително ниски честотни вълни. Те се появяват напр. в областта на Шумановите честоти и могат да навлязат дълбоко в земята. Използват се по-най-разнообразни начини във военната област. С тях могат да се модулират и атмосферните условия, а по време на Студената война руснаците бяха обвинени, че с тяхна помощ са предизвикали ефекта ,,Ел Ниньо". Това е една климатична аномалия, която се случва над Тихия океан и оказва вериозно влияние върху световния климат.
   С известна сигурност можем да твърдим, че човек е в състояние да влияе и управлява времето. Един аспект са химическите следи (кемтрейлс). Всеки може да си представи всеобхватното им въздействие.

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.