Ads Top

Контрол върху човешкото същество

   Контролът започва безшумно още в автомобилите. От 2013г. те трябва да бъдат оборудвани с ,,комуникационни кутии". Чрез тях ще се получава информации за скоростта и местоположението на превозното средство. По този начин не само е възможно да се направи точен профил на движението на собственика, но и самата колата да се локализира до метър. Ако комбинираме данните с тези от мобилните телефони, се създава почти безпогрешна система за контрол.
   Във всеки случай златото е по-ефикасно от алуминия.

   Новоразработена камера в университета на Юта може да вижда през стени с помощта на радиовълнови сензори. По този начин могат да се следят движения на хора зад преградата - и то в реално време! От една страна, това естествено помага на пожарникарите и спасителите за откриване на пострадали - например след земетресения или в горяща сграда. Може да се използва също при вземане на заложници, но едновременно да служи за контрол над хората.
   Има и друга технология, която сега се разработва. Тя е дело на двама невролози от университета в Бърклн, Калифорния и дава възможност да се четат мислите на човек, като се сканира мозъчната му активност. Тук отново имам двустранен процес. От една страна, ще могат да се виждат мислите на парализирани и изпаднали в кома. Или да се сканира мозъкът на заподозрян и да се провери дали действително е извършил престъпление. Но от друга страна, могат да се четат мислите на най-различни хора - с всякаква цел.

   Илюминатите и разни могъщи фамилии имат цели подземни градове. Но те осигуряват защита от морфогенетичните полета.
   Откровено казано, те не трябва да се защитават от него, защото то Е тяхното духовно поведение. Те налагат на човечеството СВОЯ мироглед и СВОЕТО духовно поведение. Те са програмата, но светът не е непременно готов да я приеме.
   Подобни програми протичат много просто. Ако човек иска да влияе върху хората и да ги усмири, го снабдява с определени химически субстанции.

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.