Ads Top

Планове за три световни войни

   Един от водещите Велики майстори на масоните от 19-ти век Албърт Пайк (1809-1895) от Америка - следващата важна личност, която действа от американска сцена като ръководител на заговора. Пайк е бил черен магьосник и Велик майстор, експерт по шестнадесет антични езика, почитател на Луцифер и гений.

   Писмото на Албърт Пайк от 15 август 1871г. беше изложено преди няколко години в Британския музей и ясно разкрива разсъжденията и идеите му:Ние ще оставим нихилистите и анархистите да правят, каквото искат; ще провокираме насилствен обществен срив, който с целия ужас ясно ще покаже на нациите последствията от абсолютния атеизъм и раждането на жестокостта и кървавите безредици. След това гражданите - принудени да се отбраняват срещу малцината революционери - ще изкоренят тези рушители на цивилизацията. Мнозинството от хората, каквито са вярващи, след като се разочароват от християнството и останат без ориентация, ще търсят със загриженост някакъв нов идеал, без да знаят кого или какво да боготворят. Едва тогава те ще са узрели да възприемат истинската светлина чрез вестта за чистото учение на Луцифер, което най-после може да се покаже на обществото. Тя (вестта) ще се появи след зараждане на общото реакционно движение, предшествано от своевременното унищожение на християнството и атеизма.

   Писмото на Албърт Пайк е документ от първа ръка, който ни позволява да надникнем в идейния свят на илюминатите. В центъра на тяхната религия е почитането на Луцифер като бог:
Трябва да казваме на тълпата следното: ,,Ние почитаме Бог, но боготворим своя Бог без суеверия". На вас, великите генерални инструктори, ще казваме какво трябва да повтаряте пред братята от 32,31 и 30 степен: религията на зидарите трябва да бъде запазена в чистотата на луциферианската доктрина от всички нас, посветените във висшите степени.... Луцифер е Бог; за съжаление Адонай също е Бог. Защото съгласно вечния закон няма светлина без сянка, красиво без грозно, бяло без черно. Абсолютът може да съществува единствено в образ на две божества: тъмнината служи за фон на светлината...

   Става ясно, че тук се крои план за завладяване на света. Предпоставка за това е смъртоносната хватка, прилагана на европейските държави от международните банкери, които през 19-ти век проектират решаващото щурмуване на Съединените щати. В писмото от 15-ти август 1871г. Пайк излага пред водача на илюминатите Мацини в груби линии своя план за завладяването на света с три световни войни, така че да се разчисти пътя за ,,Нов световен ред" (Единно световно правителство).

   Първата световна война трябвало да се инсценира, за да се унищожи царска Русия и тя да попадне под пълния контрол на агентите на илюминатите. След това Русия трябвало да бъде използвана като ,,плашило", за да се подпомогнат целите на илюминатите по целия свят.
   Втората световна война трябвало да се изфабрикува посредством манипулация на различните становища между германските националисти и политическите ционисти. Тя трябвало да доведе до увеличаване на руското влияние и създаването на държавата Израел в Палестина.
   Третата световна война, съгласно този план, би трябвало да възникне от идейните различия, които агентите на илюминатите ще предизвикат между ционисти и араби. Планирано е световно разрастване на конфликта.
 
   Част от плана е също така конфронтацията между нихилисти и атеисти, за да се провокира социален преврат, който ще бъде постигнат с невиждани досега бруталност и зверства.
   След унищожаването на християнството и атеизма на хората ще се даде истинската ,,Луциферинска доктрина" и с един куршум ще се убият два заека.

Коментар на съвременната ситуация:
   Вече имаме зад гърба си две световни войни, да не забравяме краха на царска Русия и рухването на бившата световна сила Русия, която систематично беше представяна като ,,плашило" (образа на врага) и беше доведена до политическа и военна ,,нищета" и зависимост.
   След терористичните атаки на 11 септември 2001г. срещу Световния търговски център в Ню Йорк и Пентагона е очевидно, че се спазва разписанието за нова голяма война (Третата световна война). Разбира се, няма ей така, изведнъж да се появи Трета световна война! Разпалват се локални конфликти - като се започне с Осама бин Ладен в образа на врата и агресията срещу Афганистан. Следващият стратегически ход трябва да бъде нападението на Ирак, където повече от десетилетие в лицето на Саддам Хюсеин беше създават важен световно политически вражески образ. Много е вероятно, атаката да доведе до невиждана досега коалиция на всички арабски държави с непредвидими последици за световната политика Трудно може да се прецени и как ще реагират в подобна ситуация държави като Русия, Китай и Япония..
   Чрез образа на врага в лицето на бин Ладен и Ал Кайда в крайна сметка - макар и официално - целият ислямски регион се представя като ,,лош" и ,,агресивен", т.е. като най-голямата политическа заплаха за целия свят. Кой би имал най-голям интерес и най-голяма полза от представа за исляма като глобален враг? Не забравяйте огнището на пожара Израел, ,,сърдечната камера" на много назовани вече конфликти, чиито корени идват от хилядолетната история на човечеството.

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.