Ads Top

Планът за разрушаването на България

Преди 20г. България беше средно развита европейска държава със силна икономика и армия и завидни социални условия.
Днес всичко това е унищожено по план, а ето го и него:


 Планът за разорение на България
          Проектът "Ран-Ът"
                     1990г.


Това е практическият план по който се провежда разорението на България от всички правителства от 1990г. до днес.
Без да се запознае с този фундаментален документ, българинът няма как да разбере света около себе си и епохата в която живее. Той е изработен по поръчка на превратаджиите от ноември 1989г. от Националната търговска камара на САЩ, в тайна от целия български народ.
Още през март-август 1990г. с този документ са предопределени всички бъдещи процеси в икономическия и обществен живот у нас. От началото новите управници са знаели всичко което, ще последва у нас. Това е най-стриктно спазвания документ в България от 1990г. до днес. След избухването на демокрацията на правителството на Андрей Луканов кани екип от 22-ма специалисти от Фондацията на националната камара на САЩ, начело с Ричард Ран и Роналд Ът, за да разработят "Проект за прехода към пазарна икономика и демократичен капитализъм" Към се присъединява и екип от 29 български специалисти. 
Това е практическата програма, по която се измени обществения строй в България. В него се залага стопанското, културното и духовното съсипване на страната. Интересно е да се знае, че докладът по "Проекта Ран-Ът" е приет от Народното събрание с ръкопляскания, а по един екземпляр от него е получил всеки от депутатите. В него има специална - поверителна част, за която малцина знаят. Това е разделът за "цената на прехода". Ето какво представлява тя:
 "Труд"от 9 декември 2000г. публикува коментара на Георги Тамбуев за програмата Ран-Ът, в съгласие с която започва българския Мирен преход към гробищата:
"Чета я и косите ми настръхват. Все едно чета Откровението на Йоан или предсказанията на Нострадамус за Апокалипсиса.... 
Очаква се невиждан глад. Българинът все по-трудно ще се изхранва. Най-уязвимата част от населението - децата и възрастните ще получават тежки хипотрофични увреждания от системното недояждане.
Непрекъснато ще се увеличава дистанцията между цените на стоките и заплатите... 
покупателната способност на населението неспирно ще спада и ще стигнем нивото, нужно само за биологично оцеляване. Предвижда се нивото й да достигне около един милион. Най-квалифицираните млади българи ще напуснат страната. Ще възкръснат отдавна погребани болести... Всички тези "благини" могат да породят силни обществени сътресения. За това трябва да се въвеждат постепенно, като се държи непрекъснато сметка за прага на издръжливостта на народа. Мизерия, глад, болести, нищета - това прокобва поверителната част от плана Ран-Ът.
Да работиш за осъществяването на този план, значи да станеш палач на собствения си народ. Признавам, че ако ме блъснеше кола, нямаше да ме разтърси така, като ужасяващата картина на Прехода. Американските специалисти и българските експерти ни казват в очите какво ни чака."

Намаляване на българите до 5 млн. На 117-а страница от поверителната част на програмата се казва, че българската икономика, в условията на пазарен принцип е предназначена да изхранва 5 милиона души.
Още тогава, началото на 90-те години, се прогнозира появата на цигари ментета, алкохол менте, хора, които ще ровят в кофите за боклук.... 
- Къде изчезват 3-те милиона българи според плана? Гоним ли ги?
Това аз не можах да разбера. Най-вероятно е предвидено разселване по света и измиране, стопяване на нацията. Случва се в момента.
- Собствеността на тия 3 милиона в чии ръце отива? Собствеността на хората отива в други ръце
- Какво следва от загубването на собствеността? ... Следва ново робство. В т.нар. "бял свят", за да изплащат. Цял живот са роби на заемите...

А у нас все още твърде много хора имат собственост, апартаменти, вили, а това ги прави относително независими."
                       Генезисът на злото или заговорът срещу Булгария?

 "През този период не може да се мисли за запазване на досегашното жизнено равнище. - пише в явната част от доклада. То неминуемо още спада, каквито и мерки да се вземат."
Последователно бяга ликвидирани селското стопанство, промишлеността, транспорта (речен, морски и въздушен), военно-промишления комплекс, телекомуникациите и атомната ни енергетика.

                                                          Резултатите

От 1990г. та до днес, жертвите на плана "Ран-Ът" се изчисляват на малко повече от един милион души. Тези хора или са измрели, или са се изселили от държавата български граждани.
Резултатите се наричат винетки, здравни осигуровки, въвеждането на различни и нови видове данъци и такси, непрекъснатото покачване на цените на най-важните консумативи - вода, ток и отопление.
Излиза, че на българския управленски елит му се плаща за прилагането на една геноцидна схема за изтребление на населението на държавата по икономически път.
Някои от 29-членния български екип, взел участие в подготвянето на плана "Ран-Ът", вече получиха своите награди. Те се превърнаха във водещи фигури в обществения живот.
През 2003г. Симеон Сакскобургготски, имаше среща с Ричард Ран - единия от двамата бащи на програмата. Същата година беше премахнато взаимно-спомагателното здравно осигуряване,при което работещия съпруг осигурява безработния. В резултат днес около 1 200 000 български граждани са с прекъснати здравни права. 
Предвижда се на мястото на изтребените български пенсионери да дойдат възрастните хора от ЕС за сега, а може би и от САЩ. В страните от ЕС, възрастните са определяни като "консумиращо непродуктивно население".
Те ще бъдат заети от азиатски или други емигранти - ниско платена работна ръка, която ще наливат с труда си огромни пари в икономиката на ЕС и САЩ.
Какво ще се случи след оптималната реализация на програмата "Ран-Ът"? Благата в държавата ще запазят постоянното си ниво, но ще се разпределят между по-малко хора и делът на всеки един ще е по голям. По този начин ще дойде и прословутото повишаване на жизнения стандарт. То ще е за сметка на изключеното от "системата" консумиращо население.
Някои изказвания по програмата "Ран-Ът"

През 1992г. Държавния секретар на САЩ, Джеймс Бейкър заяви пред техния конгрес:
"Ние изразходваме над 30 хиляди милиарда долара, за да победим в студената война срещу СССР и неговите сателити, за да предизвикаме материален и духовен срив".

Тя целеше такава реформа, която да стопи българският народ до 4 милиона души чрез убийствена социална политика. (програмата)
С безочлива откровеност тази политика бе подкрепена и от бившата посланичка на САЩ у нас Боулън.
На семинар в Боровец преди години самонадеяната дама зави без угризения: "Вие не ни трябвате повече от 4 милиона".
Библията на" на нашите нео-либерали, наречена "Програмата Ран-Ът" - т.е. на всички парламентарно представени сили днес... Всички те осъществиха "масови", "касови" и всякакъв вид приватизации  при краен резултат - връщане на България с един век назад.
През последните 17 години САЩ възпроизведе собствената си мафиотска държава в България. Планът за "реформи" вече 15 години се изпълнява безпрекословно.
В съответствие с него България единствена в света извърши 100% разрушителна приватизация. Реформите в България се осъществяваха строго по плана "Ран-Ът".
Планът беше изготвен от около 20 български Божем! икономисти, в началото на 1990г. После същите се разделиха на две групи набутаха ги във Великото НС, едната група седна при червените друга при сините.
Ето българите участвали в създаването на програмата


2 коментара:

  1. Скапани смотаняци жалко за хубавата ни Държава а гласувайте за скапаните комонисти

    ОтговорИзтриване
  2. муспи - Защо е този ужас?! Да започнем с встъпителното - този свят е кръг от ада, а не някаква междинна зона, от която се отива било в ада било в рая. Идването на Сина Божи не е да спаси човечеството, - че то в болшинството си, много над 90% е оеврейчено, - приело е тяхния начин на живот за да оцелее. Бог обявява че света е осъден и ще се унищожи, и призовава малцината, единици които са Го приели с цената на Кръста, да го последват. Всичко - от състрадание до възмездие към тях е от Лукавия. Но противодействие в нашия свят е нужно. Те водят война срещу бялата раса като единствена пречка в завладяния свят, и на война се излиза като на война. Ако си правиме гримаси че сме пацифисти, то е за да си запазиме жалкото съществуване, и те се възползват да настъпват. - Щом не искате да се биете, ето ви безплатна ваксинация - който се изхитри да не се ваксинира, няма право на софтов телефон! Има ли нещо пред което те да се смущават? Да, - това което правят сега са го правили и преди пет хиляди години и в предисторически времена, и все са на стартова позиция. След като държат Парите, Правителствата и Армиите на света, продължават да говорят за Нов Ред, сякаш сега почват?! Утехата: Те не са мислещи същества, а вирус даден в ръцете на дявола яхве, с цел човешкото пресяване.

    ОтговорИзтриване

Предоставено от Blogger.